Mieletön väsymys. Meinasin nukahtaa rattiin moottoritiellä kotimatkalla. Peruin illan treeneihin menon. Kotona katselin kalenteria ja peruin viikonlopun leirille menon. Pakko saada nukkua ja levätä ja olla vaan itsekseen. 

Tänään meni vähän paremmin koulussa. Nimitin heti ensimmäisen luennon aikana opettajaa kukkakauppojen Gordon Ramseyksi. Senhän voi toki ottaa kohteliaisuutenakin. Ja sanoin sen siis ihan humoristisena heittona. Mutta olisin voinut olla sanomattakin. Läsnä siis samat kaksi oppilasta ja sama opettaja kuin eilen. Toisaalta oli pakko puhua jotain, muuten oli vaarana nukahtaa - eikä lainkaan opettajan tai aiheen tylsyyden takia vaan vain ja ainoastaan minun oman väsymystilan takia. 

Yksi keino hereillä pysyttelemiseen on myös syöminen. Tänään minulla oli aamiainen mukanani ja söin sen teorialuentoa kuunnellessa. Mainitsin jonkin aikaa sitten tästä tavastani syödä aamupala päivän ensimmäisillä oppitunneilla jollekin ystävälleni ja hän ihmetteli, miten me voidaan tehdä niin. Minä en siis ole ainoa, joka kouluun tultuaan saattaa kaivaa aamupalan esiin laukustaan (kahvi termarissa tai to-go-kupissa ja joku voileipä tai rahka). Kukaan opettaja ei ole vaikuttanut loukkaantuneelta moisesta emmekä tarkoita olla epäkohteliaita. Ollaan kuitenkin tultu kouluun jo ekalle tunnille (jotkut pitkänkin matkan päästä), vaikka emme ehtineetkään syömään aamiaista kotona, emmekä mölise tai hölise tai häiritse opetusta. On vaan nälkä. :-)

Samainen ystäväni oli myös pöyristynyt siitä, että mainitsin vähän negatiiviseen sävyyn, että me emme pidä teoriatuntienkaan väleissä lainkaan välitunteja, meillä on vain puolen tunnin kahvitauko aamupäivällä, tunnin ruokatauko, ja puolen tunnin kahvitauko iltapäivällä. Siis kaksi tuntia taukoa päivässä?? ihmetteli kaveri. Joo, mutta ei välitunteja. :-D

Eilisestä bloggauksesta unohtui mainita, että aamuisen kiivaahkon keskustelun jälkeen opettaja kertoi päivän ohjelmasta ja somistuskohteesta ja ojensi paperin, joka kuulemma kyllä on laitettu Moodleen jne. Minä totesin ykskantaan turhautuneena: "Siis mä en tiedä ketään toista joka olis aina yhtä ulkona kaikesta kuin minä." 

Opettajan olisi varmasti tehnyt mieli sanoa "Niinpä" tai "En minäkään" mutta sehän olisi ollut jo todella epäkohteliaista, joten hän tyytyi vain monitulkintaiseen "Yyyyyymm"-äännähdykseen. :-D

A somewhat better day at school. Compared my teacher to Gordon Ramsay when it comes to flower shops. Relying on the tiny chance people might consider it as a compliment (which it in a way was meant to be).

I'm so tired. I cancelled the training session for this evening. I looked at my calendar and cancelled my participation to the training camp next weekend. I need lots of sleep, relaxing, and time for myself right now.