Kuvitteleeko jotkut asiakkaat todella, että meillä myyjillä on röntgenkatse? Ne kärrää kassalle kukkurallisen kärryllisen kasveja, jonottaa ja oman vuoronsa tullessa viittaavat kerran kädellä kärryihinsä ja sanovat "Nämä" ja sysäävät sitten kärryn parin kolmen metrin päähän, asettuvat seisomaan sen eteen ja tökkäävät maksukortin valmiiksi masiinaan. Sitten kun kyselee, että mitäs siellä kärryssä nyt oikein onkaan, niin tulee 'Ai etkö sinä nähnyt'. :-D

Yksi mies teki tänään niin, että se jätti kaverin maksamaan heti vuoronsa tullessa ja lähti itse viemään kärryjä pois. Siis ihan hyllyn taakse pois näkyvistä heti vuoronsa tullessa. Sitä onneksi itseäänkin nauratti kun se tajusi, mitä teki.

Jotkut asiakkaat taas on hyvin avuliaita: he esittelevät auliisti ja ihan oikeilla nimillä ja kappalemäärillä ja jopa hinnoilla (jotka tulee kyllä koneelta automaattisesti :-D) ostoksensa perusteellisen läpikotaisesti. 

Vastakohtana edellisille on asiakkaat, jotka ostavat hirmuisen valikoiman kaikenlaisia kasveja, joita eivät enää kasvit kärryynsä nostettuaan itse tunnista:
Asiakas: Minulla on yksi tällainen (nostaa rehun ilmaan kärrystä)
Minä: Basilika
A: Ja kaksi tällaista
M: Sitruunamelissa ja minttu
A: Ai ne on erilaiset. Ja sitten on tällainen
M: Oregano
A: Ja tällainen
M: Öö.... se on tuo... stevia
A: Ja yksi tällainen
M: Sitruunatimjami
A: Ja kaksi näitä
M: Silolehtipersilja
A: Ja tämä
M: Se on tuo... tuo... lipstikka
A: Ja vielä tämä
M: (mikä helevetti tuo nyt olikaan.... pohtiipohtii) ... ... ... talvikynteli??

Olo on kuin koulun hyötykasvien tunnistustentissä, tosin sillä erolla että siinä tentissä näytteitä sai haistella ja maistella. Kassalla ei voi.

Myös kesäkukkatentti tulee töissä eteen joka päivä monta kertaa.