photo kuva_zps967cfefb.jpg

Pakkaukset tehty. Merlinille ruoat, lelut, shampoo yms hoitolaan ja toinen kassi mukaan erikoisnäyttelyyn. Itselle yksi kassi Barentsiin, toinen kassi SM-kisaviikonloppuun valmiiksi autoon, lisäksi SM:issä mukana kulkeva reppu ja ekan yön vaatteet valmiina nekin, sen kun nappaa autosta mukaan ja heittää päälle. Lamput, gps, kompassi, patterit ja laturit huollettu ja pakattu mukaan. 

Toivottavasti on kaikki tarpeellinen ja etenkin vain tarpeellinen mukana. Pysyyköhän noilla kuvan eväillä nälkä pois tän viikon ajan? Torstai-iltana saadaan varmaan ihan oikeaa ruokaa ja sitten taas lauantaina päivällä SM:issä. :-)


Onneksi pystyn nukahtamaan mihin vaan ja milloin vaan (paitsi illalla omaan sänkyyn), koska varmuudella hyville yöunille saa seuraavan kerran käydä sunnuntai-iltana. Ensi yönä saa varmaan muutaman tunnin unta ennen aamuvarhaiselle lennolle lähtöä, ja jonkinlaiset muutaman tunnin yöunet luulisi saavan myös to-pe-välisenä yönä ennen paluuta Suomeen ja la-su-välisenä yönä SM-kisoissa. 

Yksi asia on varmaa ja se on että kotimatka Tampereelta su-iltana tulee olemaan tosi vaikea ajettava. Miten ihmeessä sen pysyy hereillä?

 

Vähän ehkä huolestuttaa, miten se pieni Merlin pärjää siellä koirahoitolassa kun se on kuitenkin vähän sellainen reppana ja tosi hidas. Nyt on sillä sellainen kasvun paikka kyllä.

 

Barents Rescue 2013:

https://www.facebook.com/BarentsRescue2013

http://www.dsb.no/Barents-Rescue-2013/

 

Pelastuskoirien SM-joukkuekatselmus 2013:

https://www.facebook.com/events/1412672942284925/

http://pirkanmaanpelastuskoirat.fi/index.php/2013-peko-joukkuekatselmus