10-vuotias PON-pappa Zamy tuli yökylään. Zamy ei siedä naamalle hyppiviä pentuja, mutta koska Mölli on rauhallinen eikä niin tungetteleva, päätin tutustuttaa ne toisiinsa. Varmuuden vuoksi Zamylla oli kuonokoppa päässä, niin ei tarvinnut jännittää, tuleeko reikiä vai ei. 
Zamy tölväisi Mölliä ensimmäisen kerran aika noepasit, ja Möllihän nöyrästi väistää ja alistuu. Toisella kertaa oli Zamy aikoi pyöräyttää sitä oikein kunnolla, ja tein sille selväksi, että näin ei meillä toimita. Myös Mikko tuli paikalle säestämään minua. Sen jälkeen Mölli oli Zamylle kuin ilmaa vain - se ei kiinnittänyt siihen mitään huomitoa, vaikka Mölli juoksi sen ylitse kun se kieriskeli. ;-)

We had a weekend-visitor. 10-year-old PON-grandpa Zamy came over. He is an old friend of miklos but new to Merlin. Merlin is not a problem, he is calm and submissive. But Zamy does not like puppies. I put a muzzle on Zamy and let the dogs say Hello freely. Soon Zamy tried to attack Merlin, I said No. When it happened again, I said No very strictly and also Miklos came over and said No, Merlin is family. After that Zamy paid no attention to merlin, he was simply like air to him. Even when Zamy was rolling on his back and Merlin galloped over him. ;-)


The Mop, Miklos, Merlin


Merlin, The Mop, Zamy. The look! 
Mölli väistää Zamya.
Merlin looks away as Zamy approaches.