Tänään kävimme HauMaussa tassun kontrolliröntgenissä Merlinin kanssa. Ei näyttänyt jääneen pahoja viboja Möllille viime kerrasta. Reippaasti mentiin sisälle lääkäriin eikä Mölli arastellut tohtoria yhtään. Päältäpäin otettu rtg-kuva saatiin jälleen otettua hienosti maahan-käskyn avulla, mutta sivukuvassa tarvittiin taas vähän painiotteita.

Murtunut luu on lähtenyt luutumaan yhteen ja kun teipit oli irroteltu ja lääkäri kokeili tassua, se tuntui olevan ihan ”yhtenä kappaleena” eikä heilunut enää irrallisina luunkappaleina. Kuvassa näkyi luunpuolikkaat ja niiden välillä ”puuttuva osa” mutta siltä se kuulemma aina näyttää tässä vaiheessa. Lääkäri teippasi tassun tiiviimpään pakettiin ja sain mukaan rullan oikeanlaista teippiä. Ohjeina kaksi viikkoa teippausta ja rajattua liikuntaa ja 3 viikon päästä uusi röntgen joka toivottavasti on sitten viimeinen. 

Today  Merlin had an appointment at the vet's again. It was time to x-ray his paw to see if the healing of the broken bone is progressing well. The vet was quite satisfied. When palpating the bone felt whole again, it was in one piece rather than two separate movable pieces. The toes were attached together tightly with sticky tape and next x-ray will be taken in 3 weeks.
Merlin behaved well and had no bad feelings about the previous visit. :-)