Tänään on vihdoin luvattu aurinkoista. Ajattelin raivata aamulla kasvihuoneisiin ilmestynyttä viidakkoa ja sinne mennessäni yllätin kurkkuvarkaan itse teosta! Pikkukoira Pöpönen mussutti juuri viimeistä palaa isosta pitkästä kurkusta. Jäljistä päätellen se oli jo toinen omin luvin otettu ja naposteltu kurkku. Ilmankos toissayönä oli ilmestynyt hillitön lammikko olkkarin matolle.

Käytiin eilen leffassa katsomassa se Rakkautta ennen keskiyötä. Ihan mukiinmenevä, mutta sanoisin, että jos ei olisi nähnyt sarjan kahta ensimmäistä elokuvaa, ei tämä varmasti aukeaisi samalla tavalla. Koko elokuva perustuu pitkiin dialogeihin ja erityisen vaikuttavia oli yhteen putkeen kuvatut kohtaukset, joista pisin kestää käsittääkseni 13 minuuttia. Siis yhdellä kamera-ajolla tehtynä. Samaa oli kahdessa aiemmassakin elokuvassa ja sen täytyy olla todella vaativaa näyttelijöille. Mitä, jos jokin menee pieleen 11. minuutin kohdalla? ...ja taas aloitetaan alusta...

Ennen leffaa käytiin syömässä Hard Rock Cafe Helsingissä. Kävimme siellä viimeksi kesäkuussa ja ruoka oli todella hyvää ja annoskoot muhkeat. Yleensä kun tuohon hintaan saa keskelle lautasta sellaisen pienen kokkareen, josta ei tunnista mitä se on. Annoin silloisen käynnin jälkeen palautetta siitä, miten yhden jälkkärin sisältö oli merkitty ruokalistaan - luulin tietäväni mitä saan mutta en voinutkaan syödä sitä. En toki jäänyt ilman jälkkäriä silloinkaan, kiitos kaverini, joka vaihtoi jälkkäreitä kanssani ja tykkäsi itse asiassa enemmän saamastaan vaihtarista kuin alkuperäisestä valinnastaan.

Eilen siis mentiin syömään Hard Rockiin uudestaan. Ruoka oli jälleen todella hyvää ja jälkiruoaksi sain aimo kimpaleen jo viimeksi himoitsemaani New York cheesecakea, ja pelkästään sen vuoksi sinne kannattaa mennä vieläkin uudestaan. Mutta olipa iloinen yllätys, kun kävi ilmi, että talo tarjosi meille koko kattauksen alkoholijuomia lukuunottamatta. Hatunnosto Hard Rock Cafe Helsingille. Tyylikästä. :-)

Toivottavasti auringonpaiste jatkuu tänään niin, että voisi mennä Pilvijärvelle löhöämään iltapäivällä. Ettei olis kylmä.

photo IMG5381_zpsde4f7f53.jpg photo IMG5379_zpse7ad9d91.jpg photo IMG5377_zps2c34a424.jpg photo IMG5372_zps2c1f5bd0.jpg photo IMG5371_zps3b830f2b.jpg