Merlin on niin viisas koira! Merlin oli mummolassa pari päivää hoidossa. Mummola sijaitsee keskellä Helsingin keskustaa kerrostalon kolmannessa kerroksessa. Mummo kävi viemässä roskat ja hänen tullessa takaisin sisälle, Mölli oli rapussa vastassa. Oli ihan itse avannut oven. Mölli kuulemma nousee eteisen rahin päälle tyynylle istumaan ja katsoo, miten Mummo avaa oven ja tekee sitten saman perässä. On se niin älykäs. Kun Mummo tuli kaupasta, istui Mölli Papan kanssa sohvalla hihnassa, koska Pappa oli hakenut sen jo kaksi kertaa rapusta takaisin sisälle.

Lisäksi Merlin on näppärä ja kätevä ja oli nyplännyt pari-kolmekymmentä mutterien suojatulppaa irti ruokailuryhmästä. Varsin taitava koira!
Lisäksi se on hyvätapainen, koska sen voi ottaa mukaan kahville toritelttaan ja se on hyväntahtoinen ja ystävällinen kaikille ihmisille ja koirille, ei aggressiivinen niin kuin Moppi.
Mölli sai kotimatkalle mukaan maksamakkaraa. Taitaa olla varsinainen sydäntenvaltaaja. heart

Merlin is so wise! Grandma said when I fetched Merlin home. He had been staying at Grandma's place for three days. Grandma lives in third floor in an apartment in the centre of Helsinki. When she took the rubbish out and was returning back indoors, Merlin greeted him down in the hall. Merlin is so intelligent - Grandma said - that he climbs up on the bench opposite the coat rack to see closely how Grandma opens the door. Then he does the same. 
When Grandma went to the gorcery store and returned home, she found Merlin sitting by the couch in front of TV with Grandpa, on leash. Grandpa had put him on leash after catching him twice down the hallway after he had opened the apatment door by himself!

Merlin is also very very handy. He had detached about 30 protective plugs from the dinner table and chairs. What a smart and skilled boy!
He is also very well-behaved as het can be taken to the coffee tent in the market place and he is very friendly to all the people and other dogs. Not at all aggressive like The Mop, Grandma said. 
Merlin got some liver sausage home with him. It seems he is quite a charmer! heart