Maiju näyttää muille turisteille, miten konna tulee ulos kuorestaan.


Paavo V...- eiku Kalle Kameleontti!


Ihan kuin meidän pikkukoira Pöpönen!


Hieno iso muurahaiskarhu. Olen aina luullut niiden olevan paljon pienempiä.


Maiju syö uutta lemppariherkkuaan percebaa. Ei saatu selvää mikä se oikein on, mutta kokki kirjoitti nimen ylös meille ja neuvoi tarkkaan miten sitä syödään. Portossa tämä oli ns. paikallisruokaa, Madridissa pirun kallista.


Liikettä tapastiskillä!


Näin se niinku teoriassa meni.


Ja näin se sujui käytännössä. Ehkä sata kertaa.

Nyt kun olen vihdoin saanut koneen korjaamosta, alkaa matkakuvien läpikäynti. Yritän jaksaa laittaa niitä kohteittain matkakertomusten kera tänne blogiin. Tässä pieniä makupaloja matkan varrelta. :-)

blog1727.jpg
Lisboa Zoological Park.


blog1930.jpg
Kuka tunnistaa, mikä tästä pörrökarvasta tulee isona?

 

blog1934.jpg
Taiteilija ja elävä malli.

 

blog1992.jpg
Joku kunniavartiosto tms? Tuolta oikealla auki olevasta portista tuli juuri joku auto poliisisaattueessa kun tätä kuvaa otettiin.

 

blog2001.jpg
Ehkä vähän väsyttää?

blog2077.jpg
Maailman parhaat reissukengät, Keenin Waterproof sandaalit. Vasemmassa jalassa vanhempi malli, joka on uinut Välimeressä, kiivennyt Etnalle ja vaellellut läpi Sisilian, hypännyt benjin sekä palvellut kaksi vuotta työkenkänä. Vähän on venynyt ja väri on haalistunut kovasti - nämä oli alunperin kirkkaan oranssit. Pysyy hyvin jalassa vaikka on venynyt, on kestänyt kulutusta hyvin, toisen jalan kenkä tosin on nyt hajoamassa kangasosasta isovarpaan vierestä. Maksoi reilut 100 € Partioaitassa kaksi vuotta sitten. Tukevan oloinen, kovaan käyttöön sopiva, mutta päästää hiekkaa ja jopa soraa melko helposti sisäänsä.

Oikeassa jalassa uusi kevyempi malli, joka on uinut Atlantissa, kävellyt Porton hiekkarannoilla ja Madridin läkähdyttävässä kuumuudessa sekä lenkkeillyt suomalaisessa sateessa. Sen kiristys kulkee myös kantapään takaa ja kärkivahvistus on siirretty enemmän isovarvasta suojaavaksi ja ylemmäs ja kiitos sen kenkä ei päästä kärjestä niin paljon hiekkaa sisään kuin vanha malli. Sorat pysyy ulkona. Istuu napakammin kuin vanha malli ja kiristyksen ansiosta ei haitanne vaikka vähän venyisikin. Remmit joustaa hyvin, ei siis paina eikä kiristä. Kevyempi painoltaan kuin vanha malli ja myös vaikutelmaltaan kevyempi. Ostin nämä Münchenistä toukokuussa alennusmyynnistä hintaan n. 65 €, tuo vankempi vanhempi malli oli tarjolla alehintaan n. 85 € ja kummassakin lähtöhinta hieman yli satasen.

 

blog2048.jpg
Maiju joutui photobomberin uhriksi!

blog2744.jpg
Bart on vähän väsynyt.
 

blog2900.jpg
Abban kopterissa.