photo IMG4390_zpsc250f986.jpg

Miklos, Merlin & Moppi.

Merlin on nyt 14 kk vanha ja painaa 25 kg. Se ei kuitenkaan ole mikään iso poika vaan säkäkorkeus on n. 47 cm. Merlin on hirveän innostunut Mopista ja on aina kun mahdollista sen läheisyydessä. Miklos arvostaa omaa rauhaansa. Miklos on käytännössä sokea nyt ja törmäilee päivittäin Merliniin ja Moppiin. Kukaan ei kuitenkaan hermostu tästä - korkeintaan Miklosin ylpeys kokee kolauksen.

Merlin loves The Mop deeply as you can see! He is always where The Mop is. Miklos is very very happy that Merlin is not so interested in him. Miklos is now practically blind and keeps bumping into The Mop and Merlin several times a day - but no problems there - everybody is used to it by now. Miklos has coped super well with going blind as his eye sight has deteriorated so slowly - and he has always used his nose more than the eyes anyway. I think it is mostly Miklos' pride that suffers when he bumps into the other dogs. ;-)

 

photo IMG4366_zps160f69ea.jpg photo IMG4367_zps0c53d85d.jpg

Aamiainen kasvihuoneella. Olen opetellut syömään aamiaista. Siis aamulla, ei vasta puolenpäivän aikaan. Tämän viikon hitti on ollut avokado, jota laitetaan ruisleivän päälle ja sen päälle laitetaan paljon pippuria, kalkkunaleike ja paksu kerros rucolaa.

I'm trying to learn to eat breakfast in the mornings rather than at noon. This week's most wanted serving has been avocado on rye bread sprinkled with ground pepper and topped with a thick layer of rocket salad.