Hei, minä osaan tehdä tällaisen marjatortun: 

photo blog6000_zpsac94120c.jpg

Erityisen hyvää tässä on, että taikinaa on todella vähän ja marjoja todella paljon. Sokeriakin tulee suhteellisen vähän. Laitoin puolet mansikoita ja puolet pensasmustikoita. On tosi hyvä ja vähän erilainen marjapiirakka ja toimii erinomaisesti gluteenittomilla jauhoilla. Resepti on yksinkertainen ja helppo, mutta toteutus kovin aikaavievä: Ranskalainen marjakakku. Laitoin vähemmän sokeria niin taikinaan kuin täytteeseenkin kuin mitä tuossa ohjeessa on neuvottu.

Tämän viikonlopun to do -listalta voi pyyhkiä yli nyt myös jääkaapin sulatuksen ja pesun (kaikenlaisia yllätyspurnukoita sieltä löytyikin) ja koiranpesun. Pesulle pääsi ensin Moppi, jolta lähti sen jälkeen karvat ihan Fiskarseilla – toivottavasti joku ajelisi sen vielä koneella tasaiseksi, että olisi siistimmän näköinen. 

Pikkuruisen Pöpösen jälkeen Merlinin tuntui pesulla hirmu isolta möhkäleeltä, joka ei edes pienentynyt merkittävästi kastuessaan. Sen turkki oli jo taas ehtinyt paikoin takkuuntua, mutta harjaamisessa pesun jälkeen ei enää mennyt tuntikausia eikä koko loppupäivää, ja koiraan näytti myös jäävän jotain karvaa.

Myöhemmin iltapäivällä käytiin Merlinin kanssa kylillä kävelyllä. Se kyllä mökkiintyy tosi nopeasti ja oli nyt ihan huuli pyöreänä ja silmät suurina monista jutuista. On se vaan varsinainen peräkammarin poika.