Miten siinä veikkauksessa nyt sitten kävikään? Koska pentumäärä ja sukupuolijakauma muuttui kolmen päivän jälkeen dramaattisesti, päätin tehdä veikkauksesta kaksiosaisen. Eli 1-tilanne heti synnytyksen jälkeen ja 2-tilanne kun pennut oli 5-viikkoisia. Oli niinku kaksi osakilpailua. Koska minä olen laatinut säännöt, voin niitä onneksi myös muuttaa vapaasti kesken kilpailun. :-D

Veikata piti siis 1) pentujen lukumäärä 2) urospentujen (tai narttupentujen) lukumäärä ja 3) pitkien häntien (tai töpöjen) lukumäärä.

Lähimmäksi kutakin veikannut sai aina 3 pistettä ja toiseksi lähimmäksi veikannut 2 pistettä jne. Viimeksi veikkaus tehtiin juuri ennen h-hetkeä eli synnytystä edeltävänä iltana, nyt se tehtiin reilua viikkoa ennen koska vein Miinan röntgenkuvaan ja siitä selvisi pentujen määrä, joten veikkauksen asetettiin ennen sitä.

Virallinen tulostaulukko on tässä:

veikkaus.jpg

Näin ollen Mikkonen on molempien osakilpailujen huonoin veikkaaja ja saa tarjota baakkelssit muille. Ei Mikkonen kuitenkaan ihan täysi häviäjä tässä hommassa ole, kun hän kuitenkin sai puolikkaan koiran melkein "ihan huomaamatta"! Onnea meille kaikille!


Miina & Merlin vauhdissa:

blog2900.jpg

blog2904.jpg

blog2905.jpg

blog2909.jpg

blog2911.jpg


Miina & Merlin pentujen kanssa pihalla (Miina ja Bonuspentu ei näköjään osunut näihin kuviin):

blog2915.jpg

Mölli & Laikku

blog2916.jpg

blog2925.jpg
Laikku & Täplä

 

blog2920.jpg
Mölli & Laikku

blog2919.jpg
Pilkku

 

blog2917.jpg

Mölli & Pilkku ja alla kuvassa myös Pilkku.

blog2926.jpg


Videonpätkät tältä päivältä, ensin Merlin & Miina ja sitten Merlin ja pennut.