Pennuissa on nähtävissä yhä selkeitä eroja käytöksessä. Nemo, joka aiemmin oli äänekäs vinkuja ja huusi joka asiasta ja halusi sisälle / pentulaatikkoon / pois, on nykyään tosi reipas ja varsinainen riiviö. On ollut ilo nähdä tämä muutos siinä. Nemo on kaikista nopein oppimaan, sille tarvitsee näyttää kerran mitä sen haluaa tekevän ja se tekee sen. Nemo tykkää Dieselistä ja alkaa heti juosta ympäriinsä villisti kun pääsee olemaan Diisun kanssa.

Miina on kaikista rauhallisin ja huomaamattomin. Se ei erotu arkana eikä riiviönä tai villinä. Miina ei oikeastaan välittäisi leikkiä Diisun kanssa, ei vaikka Diisu menee sen eteen maate, nuuskuttaa sen varpaita ja tuuppaa tassulla naamaan. Miina vain seisoo ja heiluttaa häntää, mutta ei leiki.
Saaga rakastaa Dieseliä! Se kiemurtelee sen edessä, nuolee naamaa ja yrittää kaikin keinoin olla mielin kielin. Välillä se ryntäilee hirmuista vauhtia ympäriinsä ja sitten taas menee kiermutelemaan Diisun eteen. 
Merliniä ei Diesel kiinnosta yhtään. Kun on Merlinin vuoro seurustella Diisun kanssa, se lähtee häntä ylhäällä tutkimaan paikkoja ja viis veisaa Diisusta. Diisu menee perään ihmeissään, miksei tuo leiki mun kanssa?

Every day we can see more and more differences in the puppies' characters. Nemo used to be the loudest one and the one who always wanted to go back indoors or back into the puppy box. Not anymore - since the age of 5-6 weeks he has been a wild rascal! He is also the fastest one to learn tricks and new things. I just show him what I want him to do once and he gets it right away. An incredible one! Nemo and Diesel are the best playmates and they have the best time together.

Miina is the most quiet one. You don't recognize her as the wild one nor as the scared one.  She is not so much into playing with Diesel, she will just nose with him and wave her little tail at him. 
Saaga loves Diesel! She crawls in front of him and licks his face, runs around a little and licks his face again and turns on her back in front of him trying sooo hard to please him.
Merlin just don't care about Diesel. He goes away to explore the world, tail boldly up and Diesel trots after him wondering why this puppy does not want to play with him.
Rotat valmiina muuttamaan uusiin koteihin pentujen kanssa. Pyysin tuomaan Ikeasta jokaiselle pennulle oman rotan (eli 4 kpl) ja eri värisiä. Toimitus oli 6 mustaa rottaa: "Pennuille omat, yksi vararotta ja Mopille oma rotta. Kaikki mustia ihan niin kuin tilasit." laugh

The Ikea ratts are here!  I asked Mr T to bring one Ikea ratt for each puppy (altogether 4 that is) and to choose as many different colors as possible. He delivered 6 black ratts: "One for each puppy, one reserve-ratt, and one for The Mop. All black just like you wanted."