Ei pallomaha, ei pallo jalassa, vaan pallo mahassa. Ja mielessä.

Juuri kun olin ajatellut, että ei tässä nyt ole enää mikään kiire ja odotellaan rauhassa jokunen viikko kutsua jatkotutkimuksiin, niin eilen soi puhelin. Naistenklinikalta soitettiin että lähete sinne oli saapunut ja kysyttiin olisiko minun mahdollista mennä omaan terveyskeskukseen verikokeeseen. - Voitko mennä heti huomenna?

Ja tulla jatkotutkimuksiin ensi viikolla kun joku spesialisti on paikalla. No totta kai. Juuri kun ajattelin, että ei ole kiire, niin näköjään onkin. En ole tiennytkään, että julkinen terveydenhuolto voisi toimia tällaisella tehokkuudella - että potilaalle soitetaan samana päivänä, kun lähete tulee. Tai että ylipäätään soitetaan potilaalle. Pakostakin tulee mieleen, että se ei voi olla hyvä merkki. Mutta joo, ollaan tietenkin nyt vaan tosi tyytyväisiä että alkaa tapahtua eikä vain odotella. Se verikoe on siis sellainen missä etsitään syöpävasta-aineita. Tiesin sen heti, kun soittaja mainitsi verikokeen.

Menin siis aikaisin tänä aamuna terveyskeskukseen. Öö... siis... mitä meidän terveyskeskukselle oikein on tapahtunut?

photo blog24012014_zpsf3c127a6.jpg

Seisoin siinä hölmistynyt ilme naamalla ja katselin kaikkia tuttuja rakennuksia ympärillä enkä vaan ymmärtänyt, miten en löydä meidän terveyskeskusta. :-D
Onko tää taas joku sellainen juttu, jonka kaikki muut tietää paitsi minä? Miten mä voin olla niin ulkona kaikesta? 
Löysin lopulta sellaisen infotaulun, jossa kerrottiin missä uusi terveyskeskus sijaitsee.

I went to our local health center early this morning to have some blood work done. Wasn't quite prepared to the sight round the corner! I was sooo puzzled for a moment: where is the health center? Why can't I see it? I know all the other buildings here inside and out but why can't I find the health center? :-D
Finally I had to believe it was in ruins and I found a sign with information about the location of the new health center. Can't understand how did I not know about this?

 

photo blogPICT1181_zps71605206.jpg
Moppi, Miklos ja Merlin.
Tyrmistynyt, lempeä ja lelukoira.

The Mop looking as mixed-breed, matted and dirty as always. Really, always, not only in photos. ;-)
Miklos is looking as gentle as he is, and Merlin, well, like a toy-dog.