Mölli oli viikonlopun hoidossa mummolassa. Mölli harjoitteli siellä oloa päivävierailulla jo viikkoa aiemmin, jolloin oli mennyt muuten hyvin, mutta Mölli pelästyi kilpikonnaa ja sitä jännitti vieraassa paikassa niin, että se osannut tehdä tarpeitaan kaupungille ulos. 

Mölli on kyllä varsinainen maalaispoika - töllöttää ja ihmettelee kaikkia juttuja kaupungilla ja muitten koirien hajut jänskättää ja pissaaminen ja kakkaaminen ulos ei tahdo onnistua. Lehdelle kyllä tekee sitten sisällä. Tosin kuulemma hoitoon saapuminen oli tapahtunut niin vauhdikkaasti, että Mölli oli sännännyt makuuhuoneeseen sängyn päälle ja pissinyt saman tien sinne! blush Siitä huolimatta Mölliä kehuttiin kovasti viisaaksi ja hyväksi koiraksi. heart

Sänky koitui Möllin kohtaloksi, sillä su-aamuna Mölli oli saanut hepulin ja sännännyt korkean sängyn päälle ja samaa vauhtia loikannut alas liukkaalle lattialle ja mennyt kolinan kera mukkelis-makkelis. Sen jälkeen Mölli oli kannatellut vasenta takajalkaa pitkän aikaa ylhäällä eikä liikkunut kauheasti. Illalla kotiutuessa liikkui vähän hontelosta takaa mutta ei selkeästi ontunut. 

Ma-aamuna Mölli vaikutti ihan hyvältä kunnes hypähti ulkona, ulahti ja kannatteli jalkaa ilmassa. Sen jälkeen se on liikkunut epäpuhtaasti ja välillä ontuen ja aina pysähtyessään kohottaa tassun ilmaan tai istuutuu. Ruoka on maistunut vähän huonosti ja Mölli juo aika paljon. Kipeä on.

Merlin spent the weekend at Grandma's place. He really is a country boy: Grandma lives in the Helsinki city centre and Merlin spent lots time staring at all the interesting and wonderful things city life has to offer! :-D
Merlin has a potty problem: he prefers peeing and pooing only in his own yard. Not in places where there are smells of strange dogs. If his own yard or garden is not available, he prefers doing things on newspaper indoors. It might also have happened that he ran directly at grandma's bed and peed there the first thing when he arrived there. blush But nevertheless Grandma said he is a very wise and good dog. heart

Unfortunately Merlin had a wild moment on Sunday morning when he ran around uncontrolled, jumped up on a tall bed and right down again, the floor was slippery and he fell with a bang - and hurt his left rear foot. He held it up for a long time. In the evening he was using it loosely.

Back at home monday morning he seemed to be somewhat ok but jumped down from a small rock in the yard, yelped and held the rear foot up again. Since then he has been either limping or moved unsoundly and when he stands still he lifts the leg up a little to take the weigh off it. His appetize is not so good and he drinks a lot of water and seems a bit down.