Kuuma juhannusaaton ilta pakotti odottelemaan myöhään ennen lenkille lähtöä. Vielä iltayhdeksän aikaankin oli yli 20 astetta lämmintä. Mölli kärsii kuumasta aika paljon, joten siitä ei ollut lenkkikaveriksi ennen kuin lähempänä puoltayötä.

Perinteisesti juhannuksena kaupungit on autioina ja väki on maalla grillaamassa ja kännäämässä, eikö? Ja minä asun maalla. Silti meidän kylillä kaikki talot ja pihat oli hiljaisina. Omituista. Ainoastaan kunnanvaltuutetun terassilla vilahti paljasta ihoa. Ainoa ihminen liikkeellä minun lisäkseni oli naapurin tyttö, joka tuli vastaan juosten koira kiinni vyötäröllään ihan kuten Merlin minulla. :-)

Kotiin palatessa jäätiin katsomaan hupuilla peiteltyjä hevosia. Hyttyset ja paarmat kiusaavat niitä todella paljon ja jotkut hevoset on herkempiä niille kuin toiset. Merlin katsoo hevosia aina istualtaan, että on vakaa ja varma asento, jos vaikka sattuisi vähän jännittämään. Nyt se oli enemmänkin utelias kuin jännittynyt. Lehmät tosin on vielä vähän pelottavia.

Ihana valoisa ja lämmin kesäyö. Ja kaikista parasta oli, että jalkoihin ei sattunut yhtään koko lenkin aikana.

Midsummer night was warm and sunny. Too warm for Merlin to go running before midnight. I just love the light and bright Finnish summer nights. Felt like we were the only ones awake - until we met another runner with a dog: it was our neighbour's daughter with they samoyed. :-D

On our way home a short stop to look at the neighbour's horses. Two of them had gowns on them to protect them against mosquitos and other insects. Merlin sat down steadily to look at the horses. When it might be exciting it is wise to sit down to not feel wobbly. 

 

photo blog4303_zps7636fb39.jpg photo blog4305_zps0279e2b2.jpg photo blog4310_zps419c0393.jpg photo blog4317_zpsd44a9d69.jpg photo blog4321_zps044ffc65.jpg