Tajusin tuossa äsken, että tässähän voi pikku hiljaa alkaa tehdä suunnitelmia esimerkiksi kesäksi. Onhan jotain pientä jo tehtykin, mutta sellaisia isompiakin. 

Toissapäivänä kirosin yhtä lääkäriä, jonka piti soittaa minulle tuloksia koepaloista ja jonka kanssa halusin neuvotella vapulle varatun sappikivileikkauksen siirtämisestä syksyyn. Ei vaan soittanut, ei. Ylipäätään rassaa, että jos kotiin tulee lappu jossa lukee ”lääkäri soittaa teille klo 14.10” niin se voi soittaa vaikka viittä yli yhdeksän aamulla tai sitten olla soittamatta kokonaan. Ja kirosin, että jos no news is good news eli tulokset olisi sittenkin hyviä, niin kyllä ihminen haluaa tietää ne ihan yhtä nopeasti kuin huonotkin eikä vasta kirjeitse kotiin kahden viikon päästä.

No sitten eilen puhelin soi minuutilleen klo 14.10 ja se lääkäri soitti ihan oikeana päivänä, eli eilen, ei toissapäivänä, vaan oman kalenterimerkintänikin mukaan aivan oikeana päivänä ja täsmälleen oikealla kellonlyömällä. Onneksi se ei tiennyt miten olin sitä sadatellut. Ja vaikkei tiennytkään niin olin silti todella nolo sisältäpäin.

Kuten tiedossa jo oli niin otetut näytteet eivät siis olleet riittäviä. Mutta se vähä mitä pystyttiin tarkastelemaan ei vaikuttanut pahalta, vaikkakaan mitään varmaa ei näistä näytteistä pystytty sanomaan. Lääkäri ehdotti reippaasti, että katsotaan uudet koepalat ja tutkimukset puolen vuoden kuluttua kun ei tässä mikään viittaa siihen, että olisi kiire mihinkään. Sopii hyvin minun kalenteriin. Myös sappioperaation siirtäminen syksylle perusteluna että en halua, että minun vatsalihaksia nyt puhkotaan lisää kun selkä on vielä kipeä, on kuulemma järkevä päätös :-D ja näyttää siltä, että voisin päästä silloin uuteen miniviilto-operaatioon. :-)

Joten nythän tässä näyttää vallan siltä, että matka ei lähiaikoina johdakaan leikkauspöydälle vaan sen voi suunnata vaikka... jonnekin reissun päälle, kunhan muut kiireet ja jo sovitut velvoitteet saa ensin alta pois. 

Ehkä sinne Sisiliaan...? 

Vitsit. Oikeasti. Nytkö voi alkaa suunnitella? Todellako? :-)