Eilen illalla kävin kaverin luona juhlistamassa hänen saavutuksiaan ja siellä oli tarjolla kinuskikakkua, jonka kinuskikiille oli vähän lorahtanut ja kakku tarjoiltiin syvässä vadissa ns. kinuskiin upotettuna. Hyvää oli!

Tänään käytiin Satun kanssa Juustokakkutehtaan kakkubrunssilla Astoria-salissa. Olen todella perusteellinen juustokakkuihminen ja ylipäätään baakkelssien ystävä, joten tää oli ihan ns. mun juttu. En syönyt mitään aamupalaa kotona ennen lähtöä, koska olisi ollut ihan sama syönkö alle jotain vai en, sama määrä olisi mennyt kuitenkin. ;-)

Kakkubrunssilla oli tarjolla kuutta eri kakkua: viikunakakkua, suklaajuustokakkua, suklaakakkua, mangopassionjuustokakkua, raparperimansikkakakkua ja mustikkakakkua. Tuo mangopassionjuustokakku oli sellainen hyydytetty kakku ja suklaajuustokakku ainoa oikein raskas ja rasvainen, tömäkkä juustokakku. Muut oli sitten enemmän tai vähemmän kakkupohjan päälle koottuja marjoja ja kermahässäkkää tuorejuustolla maustettuna. Uunissa paistettua juustokakkua ei ollut lainkaan, vaikka se on ihan parasta, jos sen osaa tehdä oikein!

Hyviä oli kaikki, parasta yllättäen se viikunakakku, joka maistui todella paljon oikein hyvältä porkkanakakulta, ja mangopassionjuustokakku, joka oli kivan raikasta. Santsasin aika monta kertaa, vaikka ehdittiin olla vain tunti kun piti lähteä Lohjalle treeneihin.

Treenien lopuksi eräs ryhmäläisemme tarjosi omenakaurapaistosta vaniljakastikkeella, koska oli saanut tuloksen kokeesta koiransa kanssa. Kotiin tulin iltaseitsemän maissa ja koko päivän ruoat oli kakkuja. Joo, menee hyvin näinkin. :-) Tosin huomenna on varmasti maha kipeenä.

Kaveri oli käynyt kehonkoostumusmittauksessa ja kuntotestissä ja minuakin kiinnostaisi mennä. Mutta minne ja mihin hintaan? Sieltä saisi varmaan lisää motivaatiota liikkumiseen ja kunnon kohottamiseen. Kokemuksia, suosituksia?

photo blogjuuk_zpsd8b37b10.jpg photo blogkuva16_zps65490616.jpg photo blogkuva15_zps23bcb138.jpg photo blogkuva14_zps78d985a9.jpg

A day filled with cakes. Actually, it started already last night when I went to a party where they served delicious fudge cake. Then today I went to the Cheesecake Factory Brunch! After a hectic hour with cake-tasting until our stomachs were full, it was time to spend the afternoon climbing on rubble piles in a city nearby. In the end of the training session a fellow dog handler served some delicious apple crumb pie with vanilla sauce. All I've eaten today is cakes. Not a bad day at all. Not a healthy one either, but really, not bad. ;-)