Lepopäivä auttoi seuraavan lenkin ajan, ei enempää – eilen lenkkeily taas sattui jalkoihin. Ei kuitenkaan niin paljon, että olisi ollut aivan tuskaista. Mutta paska juttu silti. Myöhään illalla kävin vielä vähän vaan kävelemässä. Upea suuri kuu.

 

Valkoinen harakka lentelee yhä pihapiirissä. Se on kasvanut ihan silmissä.

 

Eilen aamulla satoi ja nautin aamukaffen kasvihuoneessa. Pöpönen tuli tietenkin mukaan sisälle kasvihuoneeseen, ettei olisi kastunut. Siinä se istui vieressäni ja mussutti jotakin tyytyväisenä. Jossain vaiheessa havahduin jatkuvaan mussutukseen ja siihen, etten ole antanut sille mitään syötävää ja huomasin, että se haukkasi penkistä kurkun lehtiä ja mussutti niitä! Moinen ahmatti sai äkkilähdön ulos kasvihuoneesta.

 

Ensi viikolle on luvattu lämmintä – liki kolmeakymmentä astetta. Ihanaa! Siis niin ihanaa, kun ei tarvitse palella koko ajan. Voiko sitä ymmärtääkään sellainen ihminen, jolla ei pääsääntöisesti ole koko ajan kylmä?

Tänä aamuna lojuin pihalla lukemassa kirjaa ja kylmä tuli joka kerta, kun aurinko meni pilveen.

 

Radiossa sanottiin pari päivää sitten, että jos pihapiirissä on pujoa, se kannattaa nyt leikata tai repiä pois, koska se alkaa pian kukkia. Tänään ryhdyin tuumasta toimeen ja kaikki pujot lähti pienellä nykäisyllä irti juuripaakkuineen. Helppo homma!

 

Tykissä on taas elämää. Vähintäänkin toinen kierros menossa.

 

photo blog4323_zpsdcebff5c.jpg photo blog4329_zps267931ca.jpg photo blog4342_zpsd2953485.jpg photo blog4337_zpsab33fc1f.jpg