Elämä jatkuu. Mölli on tänään ollut iloisempi. Kaveri tekee ihmeitä! Pehmohirvi, joka oli parin päivän ajaksi työnnettynä keittiön kaappien alle (sinne minne pallotkin piilotetaan, tosin hirven turpa oli niin iso että se ei mahtunut sinne alle kokonaan) on saanut tänään kyytiä taas!

Ja äsken Mölli jo heilutteli kodinhoitohuoneen portin auki ja meni lelukassille valitsemaan uutta lelua, luvatta. Iso pehmoporkkana joka vinkuu. Pitäköön. Pääasia, että talossa on taas iloinen ja touhukas Mölli!

Tänään olen nukkunut hyvin ja paljon (reilusti kellon ympäri, en tajua miten se taas onnistui), kerännyt mustikoita ja vadelmia, löhönnyt auringossa pihalla ja lukenut hyvää kirjaa (Longbourn), kastellut kunnolla yläpihan perenna- ja kukkapenkit kun ne oli niin janoon nääntymäisillään, etten enää kestänyt katsella niitä; pessyt koira-aitauksen sisäänkäynnin betonilattian ja seinustat, koska Mölli on hajusta päätellen nostellut jalkaa nurkkiin; pessyt letkulla saman tien myös sisäänkäynnin matot ja koirien makuualustan, ajanut Kotojärven uimarannalle ja maannut siellä vielä vähän lisää auringossa lukemassa ja kävin myös pikapikaa uimassa. Ja nyt on mustikkakukot uunissa. 

Hyvä päivä, löysä päivä ja silti tuli tehtyä kaikenlaista tarpeellistakin. Mihinkään suuriin urheilusuorituksiin ei tänään pysty, sillä kävin eilen Talin Zippy-seikkailupuistossa, jossa vedin kaikki korkeat radat yhteen putkeen helposta vaativimpaan. Viimeinen rata puristi melkolailla kaikki mehut pois ja vetäisi vähän vahingossa sellaisiin spagaatteihin yms. venytettyihin haara-asentoihin, että tänään ei kauheasti mitään fyysistä tarvitse tehdä, kun kolottelee ihan kiitettävästi.

 

One more slow summer Saturday. Lots of lying in the sun and enjoying the warmth. Picking blueberries and raspberries. Washing the canine entrance to the house as it smells like someone has lifted a leg there a lot. Washing some of the dogs' paddings at the same time; everything dries nice and fast in the sunshine.

Watering the perennials which no longer seem to tolerate the heat and dryness. Going swimming in the late afternoon to dust off all the dirt and sweat. Lying in the evening sun on the beach, feeling cool and warm at the same time while letting the gentle breeze and the sun dry my skin. Another lazy summer Saturday. And Merlin wags his tail again. ;-) 

 

photo blog9085_zpsrr9w2m1w.jpg photo blog9088_zps8o1f7wqi.jpg photo blog9113_zpsidwtfviv.jpg photo blog9089_zps5l19nkvq.jpg photo blog9090_zpst257vfbs.jpg photo blog9092_zpsmoovtsyu.jpg photo blog9106_zpso4lzddpe.jpg photo blog9114_zpsj6zswqof.jpg photo blog9115_zpsvbhf6ldj.jpg