• ...Sellaisen pitkän matkan ajoon tarkoitetun polkupyörän. Fillarointi on osoittautunut kivaksi, mutta innostus vaatisi nyt paremman välineen. Mutta koska työtön opiskelija on juuri maksanut koiransa hammashoidosta 1600 €, josta vakuutus ei korvaa pennin pyörylää, uuteen fillariin ei ole nyt varaa. Jatkan siis tahkoamista Bilteman vaihteettomalla ja epäergonomisella kaupunkipyörällä.
     
  • ...Kosteuden- ja iskunkestävien matkapuhelinten koekäyttäjäksi. Hyöty olisi varmasti molemminpuolinen ja suuri.
    Luuri vetelee viimeisiään ja voi hajota hetkenä minä hyvänsä. Aina pudotessaan hajoaakin todella moneen osaan. Myös näyttö on jo haljennut. Minulla menee monta puhelinta vuodessa ja nyt on tullut taas se aika, jolloin joutuu nöyränä kyselemään kaveripiirissä, olisko jollain antaa minulle vanhaa luuria, jota ei enää itse käytä. On nimittäin turhaa ostaa uutta puhelinta, ei ole hintansa väärtti kun se 1 kk käytön jälkeen tipahtaa johonkin vesiastiaan ja se on sit siinä.
     
  • ...Hypätä (korkealta alas). Olen haastanut mukaan hyppäämään pari tärkeäksi osoittautunutta tyyppiä, joista yksi ei ole vastannut mittään, toinen jänisti mutta olisi ehkä yllytettävissä toisenlaiseen hyppyyn, ja yksi voisi tulla katsomaan. Plääh.

photo Majka_Moumllli_IMG_5172_low_zps5389ff83.jpg
Kuva: Maija Oikarinen