Tummat pilvet roikkuivat tänään Helsingin ja Sipoon yllä koko päivän, mutta sadetta saatiin vain reilun tunnin verran iltasella. Pienen pieni hätäelvytys kasvimaalle, ei sen enempää.

Ajelin puolenpäivän aikoihin Helsingin Viilarin kentälle treenaamaan ketteryystelineitä Merlinin kanssa ja siitä jatkoin Vartiokylään tapaamaan Kataa ja Dooris-labbista. Kävimme lenkillä, Mölli otti tuntumaa meressä uimiseen (vain tassupohjaa vielä toistaiseksi) ja välillä otettiin pienet riehumiset Dooriksen kanssa kuivalla multamaalla. Sitten oltiinkin edustuskunnossa tassut kainaloita myöten mustina!

Kävelimme vanhalle omakotitaloalueelle tapaamaan lukioaikaisia luokkatovereitamme, joitten talonrakennus- ja muuttotuskaa olen seurannut Facebookin kautta. Ihana, hieno uusi koti heillä. :-) Matka jatkui Puotilan kartanon Svenkkaan, jonne on avattu uusi ravintola. Nautimme terassilla keittolounaan koirien kanssa. Kiitos Katalle ja Doorikselle mukavasta iltapäivästä.

Illalla sateen hieman tauotessa kävin reippaalla kävelylenkillä Möllin kanssa reppu ja painoa selässä. Tämä vaihe oli tarkoitus aloittaa reilu viikko sitten, mutta ei ollut mahdollista ennen kuin tänään. Olen auttamattomasti myöhässä suunnitellusta.

 

photo blog4971_zpsd512eeac.jpg photo blog4970_zpsf3b26f0a.jpg photo blog4969_zps7306b616.jpg photo blog4973_zps9159dc86.jpg