Ostin Merlinille uuden älylelun. Sen kansi oli niin tiukasti kiinni, etten saanut väännettyä sitä auki että olisin saanut sen täytettyä nameilla. Tungin pari namia sisään siitä pienestä reiästä, josta namien on tarkoitus tulla ulos ja annoin lelun koekäyttöön Merlinille. Lelun ideana on, että se palautuu aina takaisin samaan asentoon, pieni reikä ylöspäin, eli koiran pitää pyörittää se ylösalaisin, jotta reiästä tulee nami ulos.

Kaksi minuuttia ja lelun kansi oli irrotettu ja Merlin kaatoi siitä kaikki namit ulos kerralla. Täytin sen uudestaan ja kiersin kannen tiukkaan kiinni, ja meni minuutti ja kansi oli taas irti ja sen lisäksi lelun rungon osat irrotettu toisistaan. On se vaan... kätevä. Ja näppärä.

Miten koiralle onkin voitu antaa tuollainen tekninen osiin purkamisen lahja? Jos teillä on jokin esine tosi pahasti jumissa, niin täältä löytyy ammattilainen, joka avaa purkin kuin purkin! Ja saattaa samalla purkaa koko tavaran osiin.

photo blog7526_zps04f99b0f.jpg

Merlin got a new treat dispenser toy today. "Durable" and for intelligent dogs, you know! The lid was closed so tightly I couldn't open it to load it with some treats. I squeezed a couple of treats in through the small hole where they are supposed to come out and gave the toy to Merlin.

2 minutes and the lid was off and Merlin just poured all the treats out. I loaded the toy again with more treats and tightened the lid hard. 1 minute and the lid was off again, and in addition the toy was dismantled into two halves.

I have never met a dog this talented (and interested) in dismantling items. It must be a very rare technical gift. So if you have something that is stuck, just send it over! We have a specialist here!