Ajoin perjantaina Tampereelle neljän pysähdyksen taktiikalla. Puolivälissä pidin pidemmän tauon ja syötiin Möllin kanssa evästä. Möllin ensimmäinen burgerinmaistotilaisuus koitti aurinkoisella Linnatuulen evästyspaikalla. Maistui muuten hyvälle tämänkin PON-koiran suussa. :-)

Viimeiset kilometrit oli aikamoista tuskaa mutta hammasta purren pääsin perille Ninan luokse Tampereelle ja lastasin tavaramme Ninan kyytiin ja matka jatkui Lapualle. Meille oli varattu Wanhasta Karhunmäestä Punainen tupa, joka osoittautui varsinaiseksi luksusmökiksi!

Illalla saunoimme omassa saunassamme ja suunnittelimme viikonlopun treenejä. Tänään oli aamulla ensin kolmen ja puolen tunnin teoriapläjäys rauniokoulutuksesta ja kasatyöskentelystä ja ruokailun jälkeen siirryimme raunioradalle harjoittelemaan. Äksöniä riitti iltaan asti, kello oli kahdeksan palatessamme majoitukseen.

Huomenna uusi päivä, mielenkiintoista nähdä miten asiat on hautuneet koirien mielissä yön yli.

P.S. Kevät on tullut ja ensimmäinen körmy on kömpinyt esille kolostaan töihin vastaamaan turvallisuudesta Lapuan ABC:lla. :-P Jösses, että teki mieli tehdä joku rikos tai huutaa apua tai ihan vaikka vaan pyörtyä. Uuuh.

 

photo blog1033_zpsb79d9862.jpg
Merlin' First Burger-Tasting Experience just about to happen. He liked it!

photo blog1041_zps299e29a1.jpg

photo blog1057_zps85a6d280.jpg

This weekend is spent training rubble search for active SAR dog troops in Vaasa area. Lots of nice people and good dogs!

photo blog1063_zpsbf923d44.jpg
Tässä odotellaan jumin hellittämistä. Ei yhtään istuskella vaan auringossa.