Pikkunassukat ovat ehtineet jo mukavaan puolen vuoden ikään. Kovin eläväistä väkeä tuntuu tämä R-pentue olevan isäntien ja emäntien raporttien mukaan, ja puutarhurikasvattajan myötä hyvin kiinnostuneita kasveista ja pihatöistä mm. kuopankaivuusta ja kasvien juuriston perusteellisesta tutkimisesta, kukkasista yms. Kuinkas muuten.

Tyypit eivät ole tehneet sen suurempia tuhoja sisätiloissa vaan puuhailut on onneksi (niin no) keskittyneet pihoihin ja puutarhoihin. Kovasti tykkäävät repiä vessapaperirullia ja pahvisia juttuja silpuksi, mutta eivät onneksi syö niitä.

Epäilemme joukkoon sekoittuneen kengurugeenejä, sillä nämä pennut hyppivät takajaloillaan Boing-Boing ilman, että etutassut välillä koskevat maahan. Jonkinlaiset vieterit tuntuisi olevan takajalkojen paikalla.

Ainakin Spede ja Pilkku ovat vesipetoja ja Speden lisäksi myös Bonksu vetää säännöllisesti omilta ihmisiltään housut nilkkoihin. Spede on jumittunut lauta-aidan väliin ja päästään verkkoaitaan, Bonksu on jumittunut päästään mm. porraskaiteeseen ja Pilkku on jumittunut päästään kevythäkkiin.

My dear R puppies are 6 months old already! They are reported to be positive and very lively, cheery and full of energy. They have not destroyed their houses but they have in stead specialized in digging holes in the garden and other gardening tasks: removing raspberry bushes, syringas, spiraea, you name it, all the way to the roots.

They tend to jump up-and-down on their hind feet only which makes all their people suspect they have some kangaroo genes in them. Spede and Pilkku love splashing in the water. Spede and BonusPon tend to pull their people's pants down every now and then; and I get regular reports of the pups having had their heads stuck here-and-there.

Here you can see the R puppies grow up from the age of 4 weeks to the age of 6 months!


 

Borgåkers Raindance "Pilkku" narttu / bitch

pilkku001_4vk.jpgpilkku002.jpg

pilkku003.jpgpilkku004.jpgpilkku005_4kk.jpgpilkku006_4kk2.jpgpilkku007_6kk2.jpgpilkku012_6kk1.jpg


 

Borgåkers Remember My Name "Kamu" narttu / bitch

kamu001.jpgkamu002.jpg

kamu003.jpgkamu004.jpgkamu005_4kk2.jpgkamu006_5kk3.jpgkamu007_6kk2.jpgkamu017_6kk1.jpg


 

Borgåkers RealSpider From Mars "Spede" uros / male

spede001_4vk.jpg

spede002.jpgspede003.jpgspede004_8vk.jpgspede005_12vk.jpgspede005_15vk.jpg

spede007_4kk.jpg

spede008_5kk.jpgspede009_5kk.jpg


 

Borgåkers Remarkable Bonus Puppy "Bonksu" narttu / bitch

bonksu001_4vk.jpg

bonksu002.jpgbonksu003.jpgbonksu004a0.jpgbonksu004a1.jpgbonksu004a2.jpgbonksu004a3_12vk.jpgbonksu005a1_4kk.jpg

bonksu005a3.jpgbonksu005a4_6_5kk.jpg


 

Lisää kuvia pennuista:
More photos:

pilkku080_10vk.jpg
Pikku-Pilkku torkuilla. Little puppy Pilkku taking a nap on a comfy pillow.

pilkku016_jumissa1.jpg

Yllä ja alla: Pilkun jumi. Pää jäi kiinni kevythäkin seinään. Pilkku has got her head stuck.

pilkku017_jumissa2.jpg

kamu013.jpg

Yllä ja alla: Kamu upeissa maisemissa. Ja kyllä, tipahti alakuvassa.
Here you can see Kamu in the nature. She fell into the water in the photo below, of course.

kamu014_5kk.jpg

ja sitten lisää Bonksua:
and look at the Bonus Puppy!

bonksu006.jpg

Bonksu on kova katsomaan telkkaria. Sen lempimainoksessa kuvaruudun halki liihottelee perhonen ja suosikkisarja on ehdottomasti Eläinsairaala. Välillä Bonksu innostuu telkkarissa näkyvistä kavereista niin paljon, että telkkari pitää laittaa kiinni. Se saattaa myös etsiä, mihin kuvasta pois menneet kaverit meni. Bonksu kuulemma nousee ihan kesken hyvien unienkin katsomaan telkkaria, kun kuulee, että nyt tulee hyvä ohjelma! 

Little Bonus Puppy likes to watch the telly! Her favorite show is the Animal Hospital. In her favorite TV commercial there is a butterfly that flutters across the screen. She is very compassionate about the animal hospital patients and sometimes they must switch the TV off when she gets too excited about them or starts to look for them when they go out of the picture. 


bonksu021merell%C3%A4.jpg

Bonksu veneilee merellä aina matkalla mökille saareen. Se on myös kova kiipeilemään ja osallistuu kaikkeen tekemiseen innokkaasti. Bonksu on suorastaan intohimoinen puutarhuri ja on harventanut ja kitkenyt juuria myöten pois monenlaisia monivuotisia kasveja Annelin upeasta puutarhasta (mökilläkin on puutarha joten Bonksu voi sielläkin harrastaa pihahommia). Toivotaan, että ensi vuonna maasta nousee vielä edes jotakin ja Bonksun mielenkiinto on silloin jo suuntautunut muihin juttuihin.  

bonksu005b.jpg

bonksu008.jpgbonksu024tv.jpg
Telkkari päälle! Eläinsairaala alkaa ihan pian!

bonksu030.jpg
Onneksi pennut simahtaa joka ilta jossain vaiheessa ja nukkuu hyvin yöt.
Good thing that they sleep well at nights!