Ihan PARAS juttu: siis mähän vietänkin ensi viikon Italiassa! Me asutaan hotellissa jossain pikkukaupungissa jossa on ikivanha linnoitus ja kaikkea, vuoristoisella alueella, ja ajellaan sitten sieltä käsin Sloveniaan MM-kisapaikalle. Ihanaa! Miten multa olikaan mennyt ohi tämä homma. Olihan siitä puhetta, että koska kisapaikka on Italian rajan lähellä niin sinne meneminen on yksi mahdollisuus, mutta multa meni jotenkin ihan ohi, että me ihan asutaan siellä koko viikko ja reissataan sieltä käsin Slovenian puolelle. Vau. Ihan loistavaa. Mä pääsen jo toisen kerran tänä vuonna Italiaan ja taas uudelle alueelle ja voin taas harjoitella sönkkäämään paikallisten kanssa niitten omalla kielellä. :-)

Huonompi juttu mutta ei mikään yllätys: ei ollut Suomen Dr Housea olemassa tai ainakaan paikalla siinä moniammatillisessa palaverissa jossa minun keissi esiteltiin eilen. Ei tullut mitään uutta tai yllättävää ideaa kellekään mieleen. Ja se mikä on ihan perseestä on että pitää mennä uudestaan siihen kaameaan rääkkiin jossa tökitään neuloilla ja täräytellään hermoon sähköllä. :-O Onneksi se on vasta lokakuun lopussa tai marraskuussa, tässähän ehtii tapahtua vaikka mitä vielä sitä ennen.

Huonoa ja hyvää: toinen Helsingin joukkue (Hepeko Pro) joutui perumaan osallistumisensa SM-joukkuekisaan viime metreillä yhden koiran juoksuajan alkamisen takia. Toisaalta, kun on oikein Pro, niin on niin ylivoimainen, ettei tarvitse tulla edes paikalle? :-D Alunperin sovittiin, että jos vain yksi joukkue lähtee, niin minä en lähde vaan uusin ryhmäjohtajistamme lähtee joukkueen kippariksi, mutta hän pyysi, että minä nyt kuitenkin lähtisin ja hän jäisi pois. 

Minun (ihan itse nimeämäni) Hepeko Hössöttäjät -joukkueeni kokoonpano muuttui viime metreillä kun yksi koiranohjaaja ei pääsekään lähtemään. Toisesta (perutusta) joukkueesta vapautui meille kuitenkin ns. varakoirakko ja hän liittyy joukkueeseemme. Tuon kokeneen ja varman koiranohjaajan myötä voisi kuvitella, että joukkueen nimi ei enää ole sopiva, mutta kyllä se vaan on: hänen koiransa nimittäin on kaikista joukkueeni koirista ehdottomasti kovin hössöttämään ja ylivoimaisesti äänekkäin. Ylipäätään minusta jotenkin tuntuu, että meidän joukkue on nyt varmasti koko kisan äänekkäin ja ainoa joka ei ole kertaakaan treenannut ennen kisaa ko. kokoonpanossa. Täytyy vaan kovasti ajatella sitä ensi viikkoa Italiassa.

Pakkasin tänä aamuna. Ensin piti pakata viikonlopun reissuun ja sitten ensi viikon reissuun. Ensimmäinen onnistui, jälkimmäinen jäi täysin kesken. Töitten jälkeen illalla viimeistelin pakkaukset. Matkatavaramäärästä voi hyvin päätellä, kumpaan reissuun lennetään ja kumpaan mennään autolla ja kummassa majoitutaan hotelliin ja kummassa en-edes-tiedä-minne. :-D

 

photo IMG_2506_zpsd83a4748.jpg
Kompakti pakkaus onnistuu tarpeesta ja kohteesta riippuen. ;-)