Näitä. Ja epäilemättä näitä syödään myös huomenna ja ehkä vielä ylihuomennakin.
Tänään keitin punajuuret kypsiksi ja lisäsin myös porkkanat kiehumaan hetkeksi. Sitten laitoin vuokaan kerroksittain viipaleina punajuurta, porkkanaa, punasipulia ja vuohenjuustoa. Maustoin suolalla ja pippurilla ja silppusin sekaan vielä yhden chilin. Päälle hunajaa nokareina ja vuoka uuniin. Kaikki omaa tuotantoa lukuunottamatta vuohenjuustoa ja hunajaa.
Viime yönä lämpötila oli laskenut alle neljään asteeseen ja kasvimaalla kasvanut meloni oli kuollut. Oli siis aika korjata sato, kokonaiset kaksi melonia. :-D Tanakkaa tavaraa ja kun halkaisin toisen niin selvisi, että ei niistä kovin paljon tämän suurempia olisi ollut tarkoitus tullakaan, kun ovat cantaloupe-meloneja. Kypsyysaste sopiva. Hyvää.
Mutta kuka on käynyt syömässä punajuuriani? Maanpäällisissä osissa on selviä haukkausjälkiä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.