Aamulla Merlin sai vain kevyen aamupalan ja mutiten aamutoimien jälkeen siirryttiin puutarhaan tekemään makkararuutuja. Tällä kertaa herkkuna oli keitettyä broilerinsydäntä, johon Merlin vallan ihastui! Merlin odotti puuhun kytkettynä kun valmistelin kolme ruutua ja sitten ryhtyi innoissaan toimeen. Hyvin meni, ruudut oli tällä kertaa vähän pienempiä, noin 70 cm x 70 cm ja Merlin pysytteli tarkkaan tallatulla alueella.

Iltapäivällä lähdimme käymään Petit pet -lemmikkitarvikeliikkeessä, jossa Zeppe-PON ja Marjo ottivat Merlinin iloisina vastaan. Zeppe oli Merlinistä ensin vähän jännittävä ja Merlin käyttäytyi hyvin rauhallisesti ja nöyrästi. Kun se huomasi, että Zeppe kuitenkin oli oikein ystävällinen eikä mitenkään vaarallinen, riemastui se jopa houkuttelemaan Zeppeä leikkimään. Puodissa oli paljon hyviä tuoksuja ja saimme sovitettua ja ostettua Merlinille uuden pannan - pentupanta on jo säädetty maksimipituuteen ja tänään sain jo oikein venyttää että sain sen napsautettua kiinni. Nyt Merlin sai hienon isomman pentukoiran pannan. 

Puodilta jatkoimme Martinkylän asemalle tapaamaan "isovanhempia". Täälläkin Merliniä halailtiin ja pidettiin hyvänä. heart

Next tracking session took place this morning. Only light breakfest and then three stamped squares of 70 x 70 cm with lots of cooked chicken heart in small pieces in them. Merlin got really excited! He kept himself very well to the stamped area.

In the afternoon we visited pet store called Petit Pet to get Merlin some food and a new collar and Miklos some raw meaty bones. Merlin was welcomed by the shop owner Marjo and her happy PON male Zeppe. Merlin was first a little wary of Zeppe but once he realized that Uncle Zeppe is friendly and means no harm, he really liked him. Merlin got a new collar, one that better suitable for a bigger puppy. :-)

We continued our journey to meet the "Granparents" on our way home. Merlin was cuddled and he behaved well. Näin hyvin Merliniä kohdeltiin Petit Petissä!
The pet store owner couldn't resist little Merlin!


Mummolassa.
At Grandma's.