Tuli kutsu leikkaukseen. Oikein soittivat kirralta viime viikolla, että nyt olis sulle aika ja minä jo hetkeksi pelästyin, että ei tän näin pitänyt mennä – mun piti ensin nauttia kesästä. 

No tarkemmin ottaen se aika, joka nyt olisi tarjolla, onkin ensi lokakuulle. Huolimatta siitä, että nyt on vasta kesäkuu, kaikki ohjeet leikkaukseen valmistautumisesta, verikokeissa ja sydänfilmissä käymisestä ja jälkihoidosta tuli saman tien tuhatta ja sataa puhelimessa. Yritin kirjata jotain nopeasti ylös, kunnes soittaja lopulta onneksi sanoi, että nämä kaikki tiedot tulee vielä kirjallisina kotiin, ei tarvitse muistaa niitä ulkoa.

Tänään tuli sitten paksu kirjekuori postissa. Ekan sivun otsikko oli ”You are scheduled for an appointment at the Surgical Hospital” ja siinä selitettiin sijainti, labrassakäynti ja maksut yms englanniksi. 

Muut kuusi paperia olivat ”Galloperation”, ”Patientguide” ja ”Förberedelser inför operationen”. Alla sex papper på svenska muutoin paitsi yhden tekstin keskellä luki suomeksi (todellakin kapiteelein) LENTOSUKAT JALKAAN AAMULLA. :-D

Oh yes! Jodå. Jåhan on kansainvälistä viestintää.