IMG_0412.jpg

Kävin pitkästä aikaa Helsingin keskustassa, kun palasin useamman viikon tauon jälkeen Personal Training Studiolle. Uudet treeenit kehiin, toivotaan, että oikea jalka kestäisi nyt kipuilematta. Se kun alkoi kiukutella talvella muutama viikko kipulaastariannoksen pienentämisen jälkeen. :-( Paheni ja paheni ja lopulta kiusasi koko ajan ja paljon. Kipulääkäri lähetti rtg-kuviin mutta eipä sieltä mitään selitystä löytynyt - minulla on ihan priimat lonkat! - joten selitys on taas se sama: pleksusvaurio joka on ärtynyt ja kipu tuli esille kipulääkitysannoksen pienentämisen myötä.

Kokeilin reippaasti viikon ajan sitä isompaa kipulaastariannosta taas, mutta kun se laittaa nukkumaan 16 h / vrk ja sen loppuajan haaveilee nukkumisesta, niin ei se tule kyseeseen. Ja taas kituutettiin ja kärsittiin, kun annosta laskettiin uudestaan. No, se on nyt nähty, ja siihen ei enää palata. On vaikea löytää tasapaino, missä elämänlaatu olisi riittävä ja kipuilu siedettävää.

Kevät oli tullut Helsinkiin. Puut vihertää ja kukkii. Aurinko paistoi.

IMG_0411.jpg

IMG_0414.jpg

IMG_0415.jpg

Kansallismuseon seinustalla kasvaa valkoisia narsisseja. Hienoja!

IMG_0418.jpg

Ihastelen näitä nerokkaita tekstinpätkiä aina niiden ohi kulkiessani. Ne on ollut pakko lukea tarkkaan ja saa aina hymyilemään.

IMG_0409.jpg

IMG_0410.jpg

Kevät toi ihan erikoisiakin lintuja keskustaan:

IMG_0407pieni.jpg