Sen kerran, kun olisi saanut nukkua vähän pitempään aamulla, niin ei käy. Olohuoneessa on telkkänaaras. 

Luulin, että Moppi se jotain siellä penkoo ja kolistelee, kun kuului vähän väliä jotain ripinää ja rapinaa. Sitten kolisi oikein kunnolla ja menin katsomaan. Täydellinen hiljaisuus, kunnes sohvan takaa läpsyttelee esille tämä kaveri. Siitä sen räpylöitten läpsyttelystä lattiaa vasten kuului mielettömän hassu ääni kun se tepasteli ympäriinsä.

Aika reppanan oloinen tämä lintu kyllä oli. Tosi koominen myös, ei voinut kuin nauraa, kun se läpsytteli menemään ympäri olkkaria ja mulkoili minua välillä, ja kun menin lähelle se alkoi puhkua ja puhista. Telkesin oven auki ja sitten vaan omalla liikkeellä paimensin tyypin ulos. Terassilta alas päästyään telkkä alkoi räpistellä ja lensi sitten lujaa ja pitkälle.  

Sen on täytynyt tulla sisään joskus eilen päivällä kun ovi oli auki. Tai sitten jostain savupiipusta tms. Pitkään on kuitenkin piilotellut hiljaa. Onneksi Moppi, joka on tosi kova jahtaamaan lintuja yms. ei tajunnut, että meillä on vesilintu olkkarissa! Sitten oliskin ollut paikat hyrskyn myrskyn kun ne olisi vetäneet peräkkäin pitkin seiniä.

 

Woke up this morning with some kind of a small duck in the living room. First I thought it was The Mop who was looking for for food crumbles or something as I woke up to repetitive sounds of rustle in the living room. Then there was a loud noise of something heavy falling down. When I went over to see what it was, there was a complete silence until a duck suddenly strutted across the room from behind the coach! :-D

 

photo IMG_3767768x1024_zps98372893.jpg photo IMG_37681024x768_zps0db4af31.jpg photo IMG3763874x1024_zps051f975b.jpg photo IMG37641024x775_zps75608a5a.jpg