No niin. Kyllä se nyt alkaa mennä jakeluun, että edessä on tämän kauhean kipuilun ja sairastelun jälkeen myös se toipumisaika. Ettei ole hetkessä tapahtuvaa ihmeparannusta tarjolla. Olen siis tehnyt valmisteluja ja yrittänyt sopeutua.

Koulun osalta on nyt täytynyt ottaa timeout. Minulla olisi ollut tällä viikolla koulussa esillepanon ja somistuksen näyttötutkinto, mutta opettajien kanssa käydyn neuvottelun tuloksena tultiin aikalailla yksimieliseen päätökseen siitä, että en tee sitä nyt vaan siirretään se myöhemmin keväälle. Tai lähinnä se meni niin, että minä kerroin missä kunnossa olen, ja ohjaava opettaja sanoi ettei ota minua siinä kunnossa tutkintoon. :-D
Seuraavana vuorossa olisi ollut pihasuunnittelun näyttötutkinto, jonka materiaali olisi pitänyt luovuttaa arvostelijoille esitarkastukseen tänään. Ei onnistunut mitenkään. Olisin saanut lisäaikaa mutta se ei auta, koska en minä heti leikkauksen jälkeenkään ole siinä kunnossa, että pystyisin tekemään ainakaan enempää kuin mitä nyt. Joten se jää nyt myös väliin ja uusi yritys on huhtikuussa.

Onneksi kaikki opettajat on olleet tosi ymmärtäväisiä ja kannustavia. On yksi iso huoli vähemmän, kun koulun puolesta vakuutetaan, että joustoa löytyy ja ei tarvitse lopettaa kesken eikä myöskään vetää itseään loppuun sairaana.

Tällä hetkellä nukun 12-16 tuntia vuorokaudessa ja päivän aikana voin tehdä jonkun yhden jutun ja muu aika menee siitä toipumiseen. Aika säälittävää. :-D Olen kyllä yrittänyt ajatella niin, että se yksi juttu jonka teen olisi sitten aina jotakin liikunnallista, edes vaikka vain kävelyä sisältävää, että peruskunto ei romahtaisi ihan täysin ja toipuminen sujuisi edes kohtuullisesti. Tosi hyvän viime viikon jälkeen nyt mennään selkeästi taas alamäkeä eli päivä päivältä olo on tuskaisempi iltaa kohden.

Se toipilasaika sitten. Buukkasin Filmnetin kuukaudeksi kokeiluun. Ostin pokkareita. On iso pino siemenpusseja ja nyt myös multaa, potteja, istutusastiat ja muut viljelyvälineet haettuna valmiiksi esille. Jos vaikka kevät tulisi toipilasaikana edes keittiön sivupöydälle.

Möllille on kysytty hoitopaikka leikkauspäiväksi ja siitä pariksi päiväksi eteenpäin. Ei kuulemma ole kiire kotiinhaun kanssa. Möllille on myös ostettu karkkipussit mukaan hoitoon. :-) Mölli on viime aikoina joutunut viihdyttämään pääasiassa itse itseään, mutta senhän se osaakin oikein hyvin. Tänään se leikki pallolla keittiössä ja kaiveli näköjään samalla vähän paikkoja.

 

photo blog0364_zps8bded462.jpg

photo blog0352_zpsd352d238.jpg photo blog0355_zps2e8677d0.jpg  

photo blog0357_zps1df5b380.jpg

photo blog0360_zps99626e53.jpg

photo blog0354_zpsbe1351fe.jpg

I'm making preparations for my operation next friday and the recuperation time afterwards. I've put school on hold for a few weeks. Not an easy decision but fortunately I have great and understanding teachers who assure me things can be re-arranged later on. 

I've asked a friend to take care of Merlin for a few days while I'm in the hospital and during my first days at home after the operation. I've bought him healthy snacks and sweets to take with him. Poor Merlin has had it quite boring at home the past couple of weeks. Luckily he is good at entertaining himself. Today he was playing with his ball in the kitchen and got something special tangled in his coat. :-D

I've been thinking I might need some entertainment myself, too, the next couple of weeks. So I booked Filmnet for a month so I can watch movies and tv series online whenever I want to. I bought some books. And I have dozens of small pouches with seeds waiting to be sown; I have pots, mould, everything needed ready for creating a hint of spring on the kitchen side-table on a good day.