Kun pt ei ole linjoilla niin kertokaas muut viisaat, kauanko tuollainen murtunut varvas on yleensä kipeä? Kauanko sitä kantsii tai pitää teippailla? Iho ei oikein tykkää tosta teippailusta joten eilen hipsuttelin tässä kotona jonkun tunnin verran ilman teippausta ja ei tehnyt hyvää vissiin. Tänään on ollut jotenkin kipeämpi taas - ei pahasti mutta silleen, että koko ajan tietää että se on olemassa. Pahasti kipeä se on vasta sitten kun sitä painelee tai taivuttelee ja sitä ei siis tehdä. Pitää vissiin alkaa laitella jotain pumpulia tms fylliä varpaitten väleihin kun alkaa iho ärtyä.

Pahoinvointi ja päänsärky on vihdoin antaneet pääasiassa periksi joten yrjöpaskatauti jälkiseuraamuksineen vaikuttaa vihdoin olevan kukistettu. Mutta kesäflunssa iski toki tuossa alkuviikosta. Ei pahasti, pari päivää makoilin pääasiassa ja nyt on jäljellä enää välillä kova yskä, joka kiusaa etenkin öisin. Vähällä pääsin tästä flunssasta, jos se oli nyt tässä.

Nyt tarttis sitten alkaa saada kuntoa taas ylös. Harmittaa, että kunto romahti tuon kropan romahduksen myötä taas totaalisesti. Ikuinen empimisen aihe minulle on, koska voi lähteä oikeasti kunnolla liikkeelle sen jälkeen, kun on ollut kipeänä. Ja mitä ja miten paljon voi tehdä kun olo on vielä ns. puolikuntoinen. Usein puhutaan niin ja niin monesta kuumeettomasta päivästä, mutta jos nyt ei ajatella mitään klassista kuumeflunssaa joka alkaa ja loppuu selkeästi, vaan muuten kipeänä olemista.

Toki ymmärrän, että kroppaa pitää kuunnella ja sehän on selvä, että ei minulla todellakaan ollut mikään lenkkeilyfiilis vielä senkään jälkeen kun viikko sitten olin saanut sairaalassa kolme litraa nesteytystä. Toipuminen ottaa aikansa.  

 

photo blog11046_zps7bfc037d.jpg photo blog1048_zps7601f988.jpg photo blog11050_zps8a84a956.jpg photo blog11054_zps28bd89b4.jpg photo blog11055_zpse38a413f.jpg photo blog11057_zps8605de15.jpg

Kiitos kaikille pinaatinkäyttöehdotuksista! Tuli tosi paljon hyviä ideoita ja reseptejäkin. :-) Pitää yrittää pinaatin kypsennystä uudelleen uusien ohjeitten mukaan. Ja jos ei saakaan siihen makua, niin sais edes sitä habaa sitten. ;-)