photo blog7992_zps092fd87b.jpg

Mölli on ollut koko vuoden tosi kiltti. Se on oikeasti tosi kiltti, välillä vaan touhukas ja kekseliäs. Mutta ei dominoiva eikä uhmakas. Vähemmän kokenut ihminenkin pärjäisi sen kanssa vallan mainiosti.

Ja minkä Mölli sille voi, että sille on annettu tekninen esineitten osiin purkamisen lahja, jota minä vielä vahvistin ensimmäisen vuoden ajan hankkimalla sille kaikenmaailman älyleluja, jotta se saisi käytettyä päätään kun luut katkeili jaloista, ja syöttämällä sille paljon omega-3:a koska se kuulemma kehittää kasvavien koiranpentujen älykkyyttä; ja sen seurauksena Möllin on nyt vaan säännöllisesti toteutettava tätä erityisen kehittynyttä osiinpurkamisen lahjaansa. Sellaista se on, kun miespuolinen insinööri syntyykin puolalaiseksi paimenkoiraksi.

Jos Mölliltä kysyttäisiin mitä se haluaa joululahjaksi, se varmaan sanoisi ensimmäisenä "leikkikaverin" ja toisena "uuden pedin". Uutta petiä en aio sille hankkia vielä moneen vuoteen (vihje: kaikki - kuluneetkin - kierrätyspedit otetaan ilomielin vastaan), mutta leikkikaveri pariksi päiväksi taitaa järjestyä.

Merlin thinks he has been such a good boy all year long that he expects to get lots and lots of gifts! If you asked him, he'd like to have friend to play with all Christmas and a new bed. But I've said I won't get him a new bed before he turns 5. So he still needs to go several years with old blankets and second-hand beds from friends who feel sorry for him. But a friend to play with all Christmas? There just might be something I can do about that. ;-)