Eka vapaapäivä "kotona" aikoihin. Suunnitelmissa oli alunperin nukkua ja pestä pyykkiä ja pakata tuleviin reissuihin sekä selvittää ja harventaa Möllin turkki. Nousin aamulla ajoissa ylös ja lähdin kylille katsomaan tutun koirakon treenejä. Sitten syömään ja hetki omaa aikaa, kirjoittamista ja lukemista. Siitä kauppaan sillä ajatuksella, että nyt tarvii ostaa kaikki mitä tarvitsee etukäteen ostaa kaupasta tuleviin reissuihin. Tuo ahaa-elämys syntyi vasta juuri kauppaan mennessä ja oli hiukan haastavaa - olisi pitänyt suunnitella huolella ja tehdä lista tarpeista etukäteen mutta jäi.

Kaupasta jatkoin ajatuksen kanssa apteekkiin hakemaan reissuun tarvitsemani lääkkeet ja paperit. Schengen-todistusta kirjoittaessaan farmaseutti kysyi yllättäen 'Oletko lähdössä reissuun koirien kanssa?'. Menin hetkeksi ihan sanattomaksi: mistä tuo tietää minut, ei me tunneta, ei tuo ole varmana mikään tuttu koiraihminen jonka olisin jossain tavannut, miten apteekissa käy aina näin? Kun mumisin järkyttyneenä jotain epämääräistä 'tavallaan joo' totesi farmaseutti vain, että on lukenut minusta lehdistä.
Pienten paikkakuntien piirre, kaikki tietää jotain kautta kaikki. (paitsi minä joka en tunnista ikinä ketään mutta silloin vika onkin minussa)

Yhden aikaan tulin takaisin kotiin aikeissa alkaa pyykinpesuun, mutta vesi oli poikki. Ei muuta kuin Möllin turkin pariin. Kyllä siinäkin puuhassa ehti Keanen Best of pyöriä alusta loppuun. Irrottelin Möllistä takkukamman avulla valtavan määrän karvaa ja silti sitä jäi vielä ihan riittävästi. Saksin tassukarvat tosi lyhyiksi ja lyhensin myös karvat kainaloista, haaroista jne ihan ennakoiden sitä, että turkinhoitoon tulee nyt syksyllä paljon taukoa oman reissaamiseni ja tulevan sairaslomani takia. Ei tarvii mihinkään näyttelyihin kyllä ilmoitella tätä koiraa nyt aikoihin, mutta eipä sillä olekaan niistä enää mitään saatavaa kun intti-titteli oli tavoitteena ja se jo tuli kesällä.

Sitten hoidin oman henkilökohtaisen treenaamiseni eli lihaskuntotreeniä ohjelman mukaisesti ja lähdin jo kiireen vilkkaa taas kylille treenaamaan seuraavan kokoonpanon kanssa. Eilen aamulla oli nimittäin SM-joukkuekisaan osallistuvan Team Hössöttäjien tapaaminen osa 1, tänä iltana osa 2. Hyvin meni kummallakin kerralla itse treenit, mutta aavistuksen verran ryhmänjohtajaa kyllä jo koetellaan noin muuten - kaikella rakkaudella - olen toki itse valinnut (ja nimennyt) itselleni juuri tämän tiimin ja odotan innolla viikonlopun tapahtumaa! 

Nyt on ilta jo pimentynyt ja täällä sitä odotellaan, että pyykkikone pyörii valmiiksi ja saan vaatteet kuivumaan ja pääsen nukkumaan. Vielä pari päivää ja sitten seuraa hössötystä oikein olan takaa koko viikonlopun ajan. :-) 

 

photo 16092014_zps6d3e8eae.jpg
Päivän ensimmäinen treenattava - tyylikkäästi ja iloisesti meni. Malttia ja riemua viimeistelytreeneihin ennen kilpailua!


photo IMG_2490_zpsb4ba3c54.jpg
Muutama karva irrotettu kaverista, vaikkei ehkä ihan heti siltä näytä.
 

photo blog2494_zps2acffe53.jpg
Illan treenattavat: kohteeseen lähetys harjoiteltu. Hienosti sujui tämäkin treeni!

 

photo blog2498_zpsb0240fa8.jpg
Oman maan porkkanoita. Tykkäävät läheisyydestä. ;-)