Aurinkoiset aamut piristää ja houkuttelee ulos kävelylle. Icebugin lenkkarit on ihan parhaat, ei tarvitse liukastella eikä kaatuilla.

photo blog4276_zpsylwc5t50.jpg

Loving the sunny February days! Nice to take a relaxed walk with the old dogs in the daytime.  

photo blog4273_zpsts2y8pus.jpg

Vanhat koirat reippailemassa. Pitkällä ei käydä mutta vähän tuulettumassa ja liikkumassa kuitenkin.

photo blog4282_zpsudribblo.jpg

Paras paikka kieriä löytyi juuri tästä :-)

photo blog4270_zpsfu47cdwl.jpg

Pikkuruinen Pöpönen kieputtaa ja vatkaa kieriskellessään ihan pikavauhtia. Se on tosi hassun näköinen! 

photo blog4283_zpsjhghtscw.jpg


photo blog4284_zpstrh3kmsc.jpg

Puhuttiin tässä talvella kaverin kanssa koirien tassunjäljistä. Katsottiin, että onpas tuosta mennyt valtavan kokoinen koira! Sitten siitä ohitsemme ravasi muina miehinä meidän Mölli, jonka tassunjälki oli ihan hervottoman iso. Katsoimme toisiimme kaverin kanssa ja sanoimme yhteen ääneen: Tai ei välttämättä NIIN iso sittenkään!

photo blog4286_zpsg142elcu.jpg


photo blog4395_zps3myn7skf.jpg

Kenen? Hälytreeneissä perjantaina selvisi toisen omistaja mutta kukahan hän olikaan? Ja kenen tuo toinen (ja kumpi?) sitten on? Nämä löytyi minun autosta hiljattain.


photo blog4422_zps9zeajwxp.jpg

Loistokääpiöahven Apistogramma Agassizii 'Fire Red'. Todella hieno! Saa nähdä osuiko minulle koiras ja kaksi naarasta vai kaksi koirasta ja yksi naaras. Kunhan olisi kahta eri sukupuolta niin voisi tulla poikasia - on nämä kuitenkin vielä niin pieniä, että vain tämä yksi on minusta tällä hetkellä selvä koiras.


photo blog4473_zpsy977v1co.jpg

Söpönen Pöpönen täytti 9 vuotta 17.2.2015! Paljon onnea rakkaalle mini-PON Mopille, joka on aina vaan ihan pennun näköinen, kokoinen ja luonteinen! 

photo blog4479_zpso6opxkxy.jpg photo blog4485_zpsarohdvgt.jpg

Our beloved little Mop is nine years old already! She is so small, lively, temperamental and puppy-like it seems hard to believe she is actually an old dog now.


photo blog4489_zpseti09krg.jpg  

M & M