Mitä koirani on purrut rikki viimeksi:

photo blog7320_zps8fef6146.jpg
Ovenkarmista on vedetty irti pitkiä tikkuja. Ihmeesti ne ovenkarmit onkin saaneet olla rauhassa ja mitään nakertelua ei ole tapahtunut aikoihin - kuukausiin! Ylipäätään mitään kynnyksiä, ovia tai seiniä ei ole aiemmin syöty merkittävissä määrin. Mistä ihmeestä tämä nyt tuli??


photo blog7318_zps36ec66d9.jpg
Ja leluja on kyllä esillä koko ajan ja vaihtelevasti. Tuo keltainen nyppyläinen pallo on kestänyt ehjänä 9-viikkoisesta asti vaikka on ihan ohutta kumia ja kaikki muut "ei-ikuisesti-kestävät" lelut on rikottu.


photo blog7408_zpsa32395a6.jpg
Ja tänään... huokaus. Mikä pettymys. Kaikista juuri tämä. :-( Ei pitäisi surra materiaa, sitähän saa uutta. Mutta tämä lippis on Helsingin ekaa kertaa järjestämistä pelastuskoirien SM-joukkuekisoista, joissa olin pääjärjestäjänä... Minun suunnittelema logo ja lippiksiä teetettiin vain pieni määrä ja jaettiin vain tietyille henkilöille. Ne oli tosi haluttuja ja hienoja. Nyt harmittaa tosi paljon, koska se oli niin kiva muisto. Ja nyt se on todella vaan muisto enää. Ei saa edes kursimalla kasaan. Voi paska.
Ja siis ihan täysin oma moka - lippis oli jäänyt Möllin huoneen ikkunalaudalle tai naulakkoon josta tippunut alas. Kaikki tavarat Möllin huoneessa on siellä sitä varten, että se saa leikkiä niillä vapaasti yksin ollessaan ettei olisi ihan tylsää. Eli ihan täysin oma moka. Voi että harmittaa!

I kind of thought Merlin's Days of Desctruction were over already. But I was wrong. Suddenly one day he had pulled pieces of wood off the wall next to the kitchen door when home alone. Even when he did have lots of toys to play with, too. I try to rotate his toys regularly so that he doesn't get bored with them. Seems to work most of the time so this was kind of a surprise.

And today... he had chewed and torn my favorite cap into small pieces. It was my favorite cap, printed with the logo that I had designed for the SAR Dog Team Finnish Championships a couple of years ago... only a limited number of them were made and only certain people got them... I only had that one.​ And it was all my mistake, not Merlin's really... I had left the cap on the windowsill in Merlin's room. All the items in Merlin's room are meant for him so that he can play with them while home alone for a long day like today. Damn it bugs me but it was really my own fault. :-(