Kynsienleikkuupäivän kunniaksi video parhaiten käyttäytyvästä potkivaan ja parkuvaan Pöpöseen:

Sammakkokausi on avattu! Möllin huoneessa oli toissayönä sammakko. Liekö takertunut kohmeisena iltalenkillä Möllin turkkiin ja lähtenyt sitten liikkeelle, kun lämpeni ja vetreytyi. Heräsin Möllin puhahteluun ja tassutteluun ja aikani sitä kuunneltuani tajusin, että sillä täytyy olla siellä huoneessaan joku eläin: ajattelin kylläkin isoa hämähäkkiä tai koppakuoriaista. Sammakko oli ihan reilun kokoinenkin. Mölli oli ajanut sen nurkkaan ja siinä se yritti kiipeillä seinille - ihan ehjänä kuitenkin.

The Frog Season has started! First frog observed, this time inside the house - in Merlin's room two nights ago. Merlin had cornered the frog which tried to climb walls to get away from his curious nose and big paws. No harm done to anyone - managed to get the biggish frog out ok. Wonder how it got in in the first place - maybe frosty and tangled in Merlin's coat during the evening walk?

Today it was Nail Clipping Day :-D and you can see above how we do it - from the most well-behaved to The Mop who will never stop screaming and fighting (and kicking).