Eilisillan tiimipalaverissa päätettiin, että meillä on tänään puolipäivävapaa toisistamme. Aamupalallekin mentiin omaan tahtiin vaikka satuttiinkin sitten pienen hetken ajan istumaan kaikki saman pöydän ääressä, joskin omiin kirjoihin uppoutuneina ja keskustelua ei juurikaan käyty. 

Lähdin siitä sitten kaupungille kiertelemään ja kas, sattuikin löytymään Desigualia myyvä liike. 

Iltapäivällä lähdettiin Slovenian puolelle ostoksille ja stadionille katsomaan vielä toisen suomalaisen Kirsin mahtavaa tottista. Sitten tultiin hotelliin vaihtamaan vaatteet ja lähdettiin iltajuhlaan. Menimme sinne Kirsin kanssa taksilla, joka ei millään löytänyt perille ja kiertelimme pitkään slovenialaisella omakotitaloalueella. Taksi olisi maksanut 21 euroa, mutta maksoimme vain sovitun kympin, koska meillä oli ihan oikea osoite paperilla eikä me oltu ajettu harhaan.

Tapasimme juhlassa samassa hotellissa kanssamme asuvia saksalaisia ja kerroimme, että taksi ei meinannut löytää perille, jolloin saksalainen mainitsi että ehkä voisimme tulla heidän kyydissä takaisin. Kun sitten lisäsin vielä, että katsoimme kyllä jo kartasta että voisimme kävelläkin yöllä takaisin hotellille, vain 4 kilometriä, niin saksalainen setä totesi jo päättäväisesti että ovat liikkeellä kolmella autolla joista aivan varmasti löytyy meille kaksi vapaata paikkaa! :-)

Ruokaa oli juhlissa riittävästi ja kakkujakin monta, musiikki liian lujalla ja olimme paikalla tuntia liian aikaisin informaatiokatkoksen vuoksi (emme toki ainoina mutta juhlat kyllä alkoi vasta tuntia myöhemmin). Vanhat sotamiehet tanssivat uljaina ikään kuin musiikin tahdissa marssien. 

 

photo blog3082_zps1213e099.jpg

photo blog3081640x480_zps95dab3b9.jpg  photo blog3077480x640_zpsf783dd76.jpg photo blog3093_zps839e50b8.jpg photo blog3092_zps4b088664.jpg photo blog3095_zps12f9d6b2.jpg