Ensin vielä pari kuvaa eiliseltä illalta. Ensinnäkin: ihanat, valoisat illat!! Vaikka vielä onkin kylmä.

Tosin toissailtana oli niin lämmintä vielä kymmenen aikaan illalla, että se oikein yllätti: olin unohtanut kirjan autoon ja se piti tietenkin hakea sieltä. Päällä pikkuhousut ja huppari. Jalkaan vaan kumisaappaat ja kipi kipi autolle. Ihanaa asua maalla niin, ettei tarvitse välittää törmääkö autolla käydessään naapuriin tai muihin ohikulkijoihin. Lämmin ilta yllätti - ei tullut jäätävän kylmä, kun kipitin autolle ja takaisin paljain säärin.

One has to love the springtime - it gets lighter and lighter in the evenings every day! This Easter we have been pampered with hot sunny days: up to +18 °C today! After sunset it is still cold and the nights are still frosty but there sure is a promise of summer in the air now. :-)

photo blog1510_zps8415ec6b.jpg
Tämä kaveri pötkötti potsloijaa selällään ketarat ojossa pihatiellä eilen illalla. Sisiliskot kuuluu meidän arkipäivään, tämä kaveri tosin taisi herätä horroksesta turhan aikaisin ja hyytyi sitten illan viiletessä tähän. Oli nimittäin hengissä, hyvin kankeasti liikutteli peräänsä kun nostin ojanpohjalle.
This fellow was stiffended by the cold evening air on the roadside after a sunny and warm day. 

 

photo blog1512_zps1bf86b2f.jpg

photo blog1515_zpsee71e5a4.jpg
Miklos valvoo pihan järjestystä ilta-auringossa, pikkukoira Pöpönen kuopsuttaa ovea tassulla ja haluaa sisään.
The old and blind dog Miklos would spend all his days out in the garden napping in the sunshine and observing things. The little Mop however prefers to be where the people (and food) are.

 

photo blog1517_zpsecf01ca8.jpg
Iltapuhteisiin kuului taas kerran parin oirekartan piirtäminen. Varsinaisia väritystehtäviä nämä. :-D

Aamu alkoi yrityksellä nukkua pitkään. Nuoriso heräsi jo viiden jälkeen ekaan painiotteluun mutta meni sitten aika pian takaisin nukkumaan. Aamulla kirmailtiin puutarhassa.

photo blog1523_zps608b4447.jpg
PON vastaistutetussa hedelmäpuussa. Ihan jokapäiväistä. 
Morning run in the garden. Nevermind the newly-planted fruit trees.


photo blog1535_zps4b4c5e71.jpg
Oma hetki brunssilla. Kaupat kiinni joten lounaan voi hyvin syödä kahvilassa. Ajan ja hyvän kirjan kanssa. Sen jälkeen siirryin takaisin kotiin ja löhösin tunnin auringossa pihalla. Kyllä kelpasi. Sitten olikin edessä hakutreenit ja kokoustelua illan ratoksi ja ihan kelvollinen vapaapäivä (en tehnyt juuri mitään ns. hyödyllistä) olikin pulkassa.