Olen jotenkin päätynyt kolmen auton omistajaksi. Enkä edes aja niistä yhtäkään, koska joko ne on rikki tai sitten minua sattuu liikaa ajaa niillä. Tarvitsisin sellaisen vähän pienemmän auton, jossa on automaattivaihteet ja vakionopeudensäädin.

Ylimääräisistä pihalla lojuvista autoista pitäisi jotenkin päästä eroon ja tämä projekti nytkähti eteenpäin tänään, kun FocuSSS lähti uuteen kotiin. Olin ajatellut että se menee romuttamolle ja renkaat voisi myydä, mutta kaverin kautta sille löytyikin ostaja nimelliseen hintaan. 

Autoa tyhjentäessä löytyi mm. kaksi hiirenpesää. Toinen hanskalokerosta ja toinen kaadetun takapenkin alta (siitä kirmasi hiiri pakoon kun penkin nosti).

photo IMG_3716640x480_zps7aea2d8f.jpg photo IMG_3718640x480_zps56d48e01.jpg
Pesätarpeina oli käytetty mm. kirjekuorten palasia, muistilappuja ja parkkimaksukuitteja. :-)
Tässä pesässä hiiren oli varmasti hyvä ja lämmin olla, sillä pesä oli todella syvä ja sihen oli käytetty valtavasti rakennusmateriaalia! Ostaja sai tämän hiirenpesän kaupan päälle. Tarkistin toki ensin, ettei sieltä löytynyt hiirenpoikasia.

photo IMG_3719640x480_zps1d562f7b.jpg

Sinne lähti FocuSSS, heippa! (Siis se jopa käynnistyi lopulta!)

Got rid of one of the three cars that I own but don't drive today. Hooray! It appeared to be a home for at least two mice; one had built an impressive nest out of parking tickets and post-it-notes under the back seat. :-D