En voi lakata ihastelemasta, miten sööttejä Mölli ja Misa on, kun ne nukkuu ihan vierekkäin tai yhtenä myttynä. Voi mussukat! Homma menee niin päin, että Mölli valitsee ensin nukkumapaikan ja sitten Misa rojahtaa sen päälle ja liukuu siitä ihan liki sen viereen niin, ettei välissä ole yhtään ilmaa. Ja Mölli ei pane yhtään pahakseen, kiltti kun on.

Misa is staying in our house again for a few days. There is nothing as cute as she and Merlin sleeping very tightly together. It is Merlin who first picks a good spot to sleep and then it is Misa who practically lies on top of him and then slides down very tightly next to him. So tightly there are no gaps between them, that's the best Misa knows. And Merlin doesn't mind that the girl is crazy about him. Sweethearts!

 

photo blog0046_zpscmg8dkws.jpg
Valmiita valojen sammuttamiseen eilen illalla. Ihan vierekkäin.
All set for turning off the lights last night. Close enough, Misa?

 

photo blog0049_zpsex4knwkd.jpg
Jossain vaiheessa yötä Misa oli siirtynyt vaihtoehto numero kahteen eli Möllin ihanaan pehmoiseen vieraspetiin, jossa vain tytöt käy nukkumassa, ei Mölli itse lainkaan.
Some time during the night Misa chose the second best alternative (right after sleeping next to Merlin): the soft and very very comfy Chick Magnet Bed that Merlin has reserved for female night guests; he himself never sleeps in it.  

 

photo blog0050_zpslxn5is66.jpg....ja tänä aamuna kaverit oli taas kerällä ihan vieri vieressä. Mussukat. 
...just to appear curled tightly next to Merlin in the morning again. Sweethearts.