Nyt kun Möllin koipien pitäisi olla kunnossa, olen käynyt pari kertaa viikossa metsälenkillä sen ja Mopin kanssa. Moppi pysyttelee hyvin lähellä minua eikä toivottavasti opeta Mölliä juoksentelemaan pitkien matkojen päähän, joten se on hyvää seuraa metsälenkillä. Mölli ei myöskään intoudu riehumaan täysin tolkuttomasti Mopin kanssa joten on toivoa, että se katsoo minne menee eikä ole koko ajan rähmällään. Pelkään yhä, että se murtaa takajalkansa uudestaan jos koheltaa järjettömästi.

Ainoa mikä epäilyttää metsälenkeillä on hirvet... niitä on metsässämme paljon, hiljattain näin kaksi seisomassa vähän matkan päässä ihan hipihiljaa. Ehdin laittaa Möllin hihnaan ja vaihtaa suuntaa eivätkä koirat huomanneet hirviä lainkaan. Hirvet lähtivät pötkimään vastakkaiseen suuntaan.

Mikon kanssa Mölli sitten käy hihnalenkeillä. Silloin Mölli häärää Mikon äärellä lähes koko ajan, joko roikkuu sen hihnassa tai lipsuttelee sen naamaa tai on muuten vain tosi tohkeissaan Mikosta. Mikko-parka! Mutta Mikko on todella kärsivällinen ja Mölli on saanut jopa vetää siltä pampulan päästä lenkillä!

Now that Merlin's feet and broken bones should be completely healed I have taken him for walks in the forest with The Mop. The Mop never goes far away from me and I think she will show a good example to Merlin about how to keep an eye on me all the time and not wander too far away. The Mop doesn't play and run wildly in the forest, she is pretty calm wand walks along the paths and forest roads. 
I am still afraid that if Merlin runs wildly in the forest he will break the bone in his rear leg again and therefore I refuse to take him to the forest with a dog who runs fast around in the forest. When Merlin is with The Mop he is more calm and hopefully watches where he is going and what he is doing. 

There are lots of elks (moose) in the forests in this area. Just recently I saw two elks standing quietly about 40 meters away from us while walking in the forest. Luckily the dogs didn't notice them!

Merlin also goes to walks on leash with Miklos. He is always very excited about Miklos on these walks: he tries to constantly lick his face, he chews and pulls on his leash and even pulls off his pony tail! Miklos is so patient with Merlin. :-)

Ja mitä tapahtuikaan seuraavaksi?
Guess what happened next?