photo blog0790_zps943a00fa.jpg

Kummasti piristää mieltä tuo auringonpaiste! Heti tekee mieli lähteä ulkoilemaan. 

Sairasloma loppui viikonvaihteessa ja olin maanantaina ekaa kertaa koulussa pitkään aikaan. 20-30 minuuttia autonajoa menee vielä jotenkuten, mutta sen jälkeen on tosi tuskaista. Kauhulla ajattelin viikonloppua, jolloin pitäisi pystyä ajamaan Turkuun ja takaisin PON-katselmukseen, jota en halua missata missään tapauksessa. Nyt näyttää siltä, että ystävä pelastaa pulasta. :-)

Aloitin tiistaina työharjoittelut uudelleen. Neljän tunnin jälkeen tietää tehneensä jotakin vaikka mitään rankkaa en teekään. Viiden tunnin työpäivät tällä viikolla oli oikea valinta.

Tänään oli vuorossa Möllin pesu, osa 3: koko koira. Ja kampaus siihen päälle. Tämä oli kaikista koirista vaativin ja työläin. Vielä on jäljellä Misan ja Mopin pesut ja harjaukset ja ehkä vielä Möllin uusintakierros, ja sitten pe-iltana kaikkien neljän tassupesut ja viimeistelyt. Lauantaina sitten juostaan kehässä ja puunataan vielä viimeisen päälle kukin vuorollaan vuoden suurimmassa PONien kokoontumisajossa PON-katselmuksessa. Selälle rankka viikko tiedossa. 

Kävin tänään töitten jälkeen ostamassa uuden kirjan - sairaslomalukemisista kaikki englannin- ja ruotsinkieliset on jo luettu ja halusin jatkaa englanninkielisen opuksen lukemisella. Menin hetkeksi kahvilaan istumaan ja aloittelemaan uutta kirjaa. Kirja kertoo karkkikaupan pitämisestä ja jo ensimmäisten sivujen jälkeen oli selvää, että sen kielellinen anti tulee olemaan melkoinen: erilaisista kovista ja pehmeistä karkeista ja niitten suutuntumista ja mauista ja rakenteista kerrotaan hyvin yksityiskohtaisesti ja monisanaisesti. :-D

Kotiin tullessani aurinko paistoi niin hienosti, että oli pakko koota koko kööri mukaan kunnon metsälenkille. 

 

photo blog0778_zpse5978579.jpg
Kaksi kolmesta totteli istu-käskyä sen aikaa, kun kävin viemässä roskapussin roskalaatikkoon. Pikkuruinen Pöpönen kirmasi kiellosta huolimatta syömään (hevosen?)kakkaa, eikä tullut kutsusta pois. Kyllä näkee ketä tässä huushollissa on koulutettu ja ketä ei.

photo blog0780_zpscc83c599.jpg photo blog0782_zpsaa59ca10.jpg

Life is slowly returning back towards normal after the surgery. Monday was my first day in school after a long while. I'm having trouble driving after 20-30 minutes and it is a 50 minutes' drive to the school. Darn. A rather painful experience. Tuesday was my first day in practical training after the sick leave. Only 20 minutes' drive there so I can manage that. I booked 5-hour-days to start with and it seems like a good choice: after the first 4 hours I know I've been doing stuff. 

A sunny and bright day today. A perfect day to take my pack for a walk in the woods in the afternoon.