Vuodenvaihde sujui täällä maallakin aikamoisessa räiskeessä, kun naapurit ampui raketteja ja paukutteli. Mölli oli kovasti menossa katsomaan mistä oli kyse, kun ulko-ovi oli auki, mutta häntä oli vähän alhaalla eli vähän jännää oli. Syöttelin sille nameja Mikon kanssa mutta ei se meinannut malttaa keskittyä nameihin kun oli vaan menossa ulos katsomaan. 

Kun ovi oli kiinni, Mölli ei kiinnittänyt mitään huomiota paukkeeseen ja suhinoihin vaan hääräsi omiaan ja nukkui. Zamy oli meillä myös näyttämässä esimerkkiä miten paukkuihin ei tarvitse reagoida. Hyvin tulee Zamy ja Mölli toimeen. Kuonokoppa on varmuuden vuoksi Zampalla päällä, mutta ei sitä varmaan tarvitsisi. Mölli hypähtelee välillä Zampan ympärillä innoissaan ja pusuttelee sitä, Zamy on kuin Mölliä ei olisi olemassakaan. Sille taisi mennä viime visiitillä perille se, että Mölliä ei saa yrittää tappaa. Näin rennosti pojat nukkuu syvää unta vierekkäin. :-) 

New year's eve was colorful and loud also here on the countryside. Neighbors had a good supply of rockets, bombs and other fireworks. As long as the door was closed Merlin paid no attention to the sounds outside: he carried on as usual playing with his toys and napping.
When I opened the door while the neighbors had a full show going on, Merlin wanted to go outside to see what it was. His tail was low and he was not only curious but also a little worried. I didn't let him go outside, in stead I fed him and Miklos some treats. Miklos showed good example how to not pay any attention to the fireworks.

Zamy came over to spend a few days with us and he, too, showed Merlin good example how to ignore the sounds outside. Zamy wears a muzzle when he is around Merlin because he does not like puppies at all but there don't seem to be any problems with these two. They can sleep complitely relaxed almost side by side. :-)