Tämä sunnuntai oli tehty treeneistä ja muista aktiviteeteista - ei ehtinyt yhtään löhötä. Aamulla kävin hoitamassa reissussa olevan kaverin kasvihuoneen ja kalat ja sieltä jatkoin toisen ystävän luokse ruuvaamaan hänen uuden tietokoneensa toimintakuntoon. Tuli tutustuttua uusimpaan Windowsin käyttöjärjestelmään ihan ekaa kertaa samalla. Jännää. Ensin ihan kauhea, mutta myönnetään, että sitten ehkä vähän koukuttava.

Iltapäivällä suuntasin Tikkurilaan tottelevaisuustreeneihin Merlinin kanssa. Oli todella lämmin päivä ja Merlin oli kuumissaan ja jähmeä. Sain tehtyä muutamia lyhyitä hyviä pätkiä. Harmillinen työtapaturma sattui, kun minä pöllö heitin Merlinin palkkapallon paikallamakuuseen jätetyn toisen koiran ja sen ohjaajan väliin (en yhtään huomannut, että koira oli tuotu siihen). Koira pysyi paikoillaan, Merlin otti pallon suuhunsa ja oli sen näköinen, että tulee luokseni - kaikki näytti siis hetken aikaa hyvältä.

Mutta sitten Merlin kekkasi, että siinähän makaa Kaveri! ja meni katsomaan sitä paikallamakuussa olevaa vanhempaa urosta, joka on vähän ärhäkkä ja siksi sillä oli varmuuden vuoksi kuonokoppa päässä. Luokse asti ei Merlin rohjennut mennä vaan jäi muutaman metrin päähän töllöttämään ja esittelemään palloaan. 

Toisen koiran keskittyminen tehtäväänsä petti ja se nousi ja meni Merlinin luokse ja pienen haistelun jälkeen rähähti sille pari kertaa ja pallo tippui ja Merlin väisti pois. Mitään sen suurempaa välikohtausta tästä ei seurannut, paikalla ollut koira palautettiin makaamaan ja minä sain Merlinin kiinni ja tehtiin seuraamista sen toisen koiran ympäri ja oikein lähellä hetken aikaa, että saatiin kummallekin perille mihin tässä oikein on syytä keskittyä. 

Tuo oli minulta tosi tyhmä virhe tuo pallon ajattelematon heittäminen väärään suuntaan ja koko välikohtaus oli täysin turha. :-( Huomenna yritetään taas treenata tottelevaisuutta ryhmässä, katsotaan josko Merlin vähän tsemppaisi ja terästäytyisi.

Siitä sitten hypättiin autoon ja ajettiin Hesan raunioradalle seuraaviin treeneihin. Ekalla kierroksella Merlin oli ihan ulkona mitä täällä tehdäänkään, mutta toisella kerralla oli sitten ihan kartalla ja teki hommia hyvällä motivaatiolla. Miten ihmeessä tyyppi voi ollakin noin hidas??

Illalla kotiintullessa jätin suosiolla Merlinin kotiin syömään ja lepuuttamaan ja lähdin yksikseni pyörälenkille. Eilen pyöräilin kuntopyörällä ja tänään ihan perinteisellä. Kyllä ulkoilmassa ja kauniissa maalaismaisemissa pyöräily aina voittaa tuon kuntopyörällä polkemisen. Aikamoisen hyvä ohjelma saa telkkarista tulla, että se vie ajatukset pois polkemisesta olohuoneessa. 

Toisaalta tuollaisella vaihteettomalla fillarilla polkeminen on tosi raskasta välillä. Pitäisi saada joku neuvomaan, millainen fillari juuri minun kannattaisi hankkia. Alkoi muuten olla jo sen verran viileää, että kohta tarvii laittaa päähän joku kesäpipo ja käsiin hanskat myöhäisillan pyörälenkille.

Nyt tuntuu siltä, että kurkku on kipeä. Juuri pari päivää sitten mietinkin, että hyvin on mennyt kun en ole ollut flunssassa kai kertaakaan tänä vuonna. Jos on tullakseen niin tulisi nyt saman tien sitten, koska muutaman viikon päästä on lähtö Barentsinmerelle ja sen jälkeen suoraan SM-joukkuekilpailuun. Lentoaikataulut on selvinneet ja joudun järjestämään autoni lentokentälle valmiiksi SM-kisaa varten pakattuna niin, että heti koneen laskeuduttua lähden ajamaan kohti Tamperetta ja siellä hyppään vauhdista remmiin, sillä tapahtuma on jo alkanut. 

photo WP_20130825_020_zps2e83e353.jpg
Sarjassamme "Kuinka monta virhettä löydät kuvasta?"
Jostain syystä koutsi unohti liki kaikki treenivarusteet kotiin. Pääasia on sentään kunnossa. Ja treenattava asiallisine varusteineen loistaa vieressä. :-)

photo blog5900_zpscca1297c.jpg