Ensimmäinen yö ilman Miklosia. Minulla on tosi paha mieli. Mölli istuu sängyn vieressä ja tarjoaa minulle sinistä vinkupalloaan. Sillä on käsitys, että sen lelut ilahduttaa aina surun tai kivun hetkellä ja silloin se haluaa aina antaa sen hetkisen suosikkilelunsa lohduksi. 

Mölli työntää kuonollaan sinisen vinkupallon viereeni ja istuu sängyn vierellä ja on vaan. Aina välillä tunnen sen tassun käsivarrellani tai pehmeän tönäisyn kuonolla, ihan kuin se haluaisi sanoa olevansa yhä siinä. Se istui siinä varmasti niin kauan kunnes nukahdin.

First night without Miklos. Merlin sits by my bedside. He offers me his favorite blue squeaky ball for comfort. He strongly believes his favorite toys relieve pain and sorrow. He gently places the blue squeaky ball next to my pillow and sits there patiently. Every now and then I feel his paw on my arm or a soft poke of his nose, letting me know he is still there. He sits there until I fall asleep. 

photo IMG9026_zpsceygnxnn.jpg

photo IMG9027_zps75pxj8sl.jpg photo IMG9029_zpsczitmzoo.jpg

Toinen yö ilman Miklosia. Minulla on parempi mieli, mutta Möllillä on nyt kova ikävä. Mölli makaa koko yön Miklosin viltillä, painaa nenän vilttiin kiinni. Siinä on eniten Miklosin hajua, koska Miklos nukkui viltillä joka päivä.
On sydäntä raastavaa katsoa, kuinka Mölli yrittää nukkua "kylki kyljessä" Mikon viltin kanssa, kuinka se yrittää päästä vielä lähemmäs. Vaihtaa asentoa ja on levoton.

Second night without Miklos. I am feeling better but now Merlin is missing Miklos. He spends all night lying on Miklos's blanket. He is restless, tossing and turning. It is heart-breaking to see how he tries to get closer to Miklos, how he tries to sleep 'side-by-side' with him when there is only his blanket left. 

photo blog9049_zpsi4oaeqgh.jpg photo IMG9050_zpsy4e8rjyd.jpg photo blog9052_zpsmopykvv8.jpg photo blog9053_zpsmxaqklxd.jpg

Mölli tarvitsee muuta ajateltavaa, se tarvitsee kaverin, joka ei anna sen jäädä suremaan yksin. Apuun tulee aina yhtä iloinen Misa, jonka häntä heiluu jatkuvasti ja joka ei hetkeksikään jätä Mölliä yksin.

Misa to the rescue!

photo blog9062_zpsyfv6ih2d.jpg

Voi miten ihanaa oli nähdä tänään Möllin heiluttavan häntää ulkona! 
Can't remember when I last got so glad just by seeing Merlin wag his tail!

photo blog9058_zpsfi4yxkxa.jpg photo blog9069_zpsdqvjn2gb.jpg

Misa rrrrrakastaa Mölliä ja suorastaan liimaantuu siihen heti, kun Mölli asettuu maate. Tai istumaan. Tai ylipäätään pysähtyy hetkeksi. Kun Mölli käy maate, Misa rojahtaa sen päälle ja liukuu siitä viereen. Ettei vaan jäisi yhtään ilmaa väliin. :-)

Misa loves Merlin like no other! She is like glued to him. When Merlin lies down, Misa lies first on top of him and then slides next to him making sure she is as close to him as possible. Merlin has no reason to feel lonely or sad anymore.

photo blog9075_zpsshqkxpdo.jpg photo blog9081_zpsoqb2aud4.jpg

 

 

P.S. Naapuritontilta meitä katselee / The horse next-door is a 
wanna-be-zebra photo blog9067_zpsuvaka6fj.jpg