Otin aamulla mukaan töihin uikkarit ja pyyhkeen ja kirjan ja eväät biitsille. Ja jätin eilisiltana pestyt pyykit ulos kuivumaan hellepäiväksi. No tietäähän sen miten siinä käy, kun tälleen oikein valmistautuu: ei sit tarvinnutkaan mennä töitten jälkeen biitsille, kun oli ihan pilvistä ja kylmää (+18 °C). Pyykitkin kastui tihkusateessa narulla.

Päivän ensimmäinen asiakas tänään oli myös ensimmäinen minun kohdalle osunut ilkeä asiakas. En ollut huomannut tiettyjen tuotteiden olevan alennuksessa ja kassakone antoi automaattisesti täyden hinnan. Asiakas kimmastui tästä ihan turhan paljon ja sadatteli oikein kunnolla, vaikken siis ehtinyt häneltä yhtään mitään edes rahastaa kun virhe jo huomattiin. Minkä lie takia hänellä ollut niin paha olo, että piti purkaa se sitten minuun. Teki mieli sanoa, että Ei sullakaan hyvin mee, kun tällaisesta vedät tollaset kierrokset, mutta olin vain kovin pahoillani. :-D

Heräsin aamulla aikaisin jumppaamaan. Muuten vedän nyt tänään ja huomenna pelkkää kävelylenkkiä ja yritän relata viikonloppua varten. Selkään vaan sattuu häiritsevän paljon. Yhä. Ei oikein auta tropitkaan. Todella, todella huono ajoitus. Nukkuakin pitäisi. Huomenna ei ole töitä joten voisi yrittää nukkua oikein pitkään aamulla.

Ja nukkumaan pitäisi tietenkin mennä vanhan hyvän kaverin kanssa ihan vain muistin virkistämiseksi: INSARAG Guidelinesia pitäisi ehtiä kerrata. Ja listata kaikki mitä pitää muistaa vielä tehdä ja pakata mukaan viikonppua varten: passi + kopiot, rokotustodistus + kopiot, reseptit, lääkkeet, valokuvat, korvatulpat, write-in-the-rain-setti, energiapatukat ja -juomat ja -geelit ja kaikki muu mitä ilman ei vaan voi olla. Ja jokaisen esineen kohdalla vakava pohdinta: onko tämä välttämättömyys vai turhake. Koska kaiken joutuu kantamaan itse. Siinä aika moni tavara muuttuu äkkiä turhakkeeksi, se on opittu edellisistä kerroista.

Kävin illalla kylällä kävelyllä Merlinin kanssa. Ajattelin, että kipulääke ja liikunta voisi auttaa selkään. Ei auttanut. Mietin ja pohdin kovasti, että tästä on puhuttu kyllä. Sitten muistin, että fysioterapeuttini on neuvonut, että selkää pitää auttaa vatsalihaksilla (joo, sitähän varten niitä on treenattukin). Ja kas, sehän auttoi - ei toki poistanut koko ongelmaa, mutta auttoi oikeasti. Oho!

 

photo blog5067_zps4dc67c27.jpg

 

photo blog5069_zpsb86727c8.jpg