Moppi eli pikkukoira Pöpönen esittelee tässä kauden uusia vaatteita. Äidiltäni se sai uuden villapaidan tämän vuoden kausikuosissa. Tosi söötti! Pöpösen koko on 50 cm joka on vähän vaikea koko: se on pikkukoirien vaatteiden suurin koko joka on usein loppu tai sitten sitä ei edes valmisteta vaan koot loppuu 45 senttiin mikä on Pöpöselle turhan nafti.

The Mop is wearing the new Christmas Season 2016 sweater. Isn't she adorable? (And she adores my Mum as you can see!)  

blog5222.jpg

blog5205.jpg

blog5211.jpg

 

blog5224.jpg

Pöpönen palvoo äitiäni. Kun äiti ja isä tulevat kesätalolleen tuohon naapuriin, käy viuh! vaan kun Pöpönen kirmaa sinne. Siellä on parempi palvelu kuin kotona, paremmat sapuskat (äiti keittää Pöpöselle broilerifilettä ja pikkuporkkanoita) ja siellä saa kaiken huomion.  

blog5215.jpg
- Kiitos! sanoo Pöpönen.

Lisäksi Pöpönen sai Mikkosilta 10-vuotislahjaksi välikausitakin joka suojaa syksyn sateilta ja tuulelta. Tämäkin on kokoa 50 cm ja juuri nappivalinta. Huppu ei valu silmille vaan peittää korvia juuri sopivasti sateelta eikä estä näkyvyyttä. Ensimmäinen näkemäni koiranvaate, jonka huppu todella toimii! 

blog4831.jpg

Tämä Pöpösen uusi välikausitakki menee pikkupakkasillakin ja sen alle voi jättää ohuen villapaidan joka Pöpösellä on päällä sisällä.

The Mop also has a new autumn jacket with a functional hood. For once this is a perfect hood which actually gives cover to the ears but doesn't affect the field of vision. Also notice the pockets on the bum of the jacket! One pocket for a mobile phone and another for a napkin... or for a poop bag and a snack?

blog4876.jpg

Takissa on pepun päällä tyylikkäät taskut "kännykälle ja nenäliinalle" (eiku kakkapussille?).