Korallimedinilla. Mikä mieletön vaaleanpunainen väri! Kukinto on ihan ihmeellinen, kuin tekokukka tai ei kukka lainkaan.
Medinilla Magnifica.

photo blog1183_zpsfbaca461.jpg photo blog1188_zpsf294b587.jpg photo blog1186_zps03373aea.jpg photo blog1187_zps81eaaa2e.jpg photo blog1189_zpsf466e3b0.jpg

 

photo blog1182_zps22e046f4.jpg

MTS: mitä tänään syödään. Ekat herneenpalot, eka kypsä chili ja elämäni ensimmäiset parsaherneet. Lisäksi uusia perunoita, basilikaa ja minttua. Minttua on nyt paljon, tyyliin pensas. Minä en oikein syö minttua. Mitä siitä voisi tehdä? Jotain hyytelöä? Ja kuka sitä sitten syö??
(Chilejäkin tulee paljon, ja ne on tosi ärhäköitä. Paloittelin tänään chiliä ja sormissa olevia haavoja hirvitti pitkään. Chilejä ei kuitenkaan voi olla liikaa, koska niistä voi tehdä paholaisenhilloa ja sitä ei koskaan voi olla liikaa.)

Tänään napsin ruoanlaittoon useamman oksan minttua, koska sehän sopii kuulemma hyvin lampaan kanssa. Vasta pannulla lihaa kypsentäessäni muistin, että eihän minulla ollutkaan lammasta vaan ankkaa. No sinne ne mintut silti oli jo menneet.